Банкеръ Daily

Новини

БенчМарк Финанс стартира модул за управление на портфейли - Multi-Terminal

БенчМарк Финанс разработи Multi-Terminal, безплатен модул към професионалната платформа BenchMark BG Trader, съобщиха от дружеството. Чрез модулa се дава възможност за управление на неограничен брой портфейли за търговия на БФБ-София. Той е насочен към портфолио мениджъри, както и към инвеститори, които управляват повече от една сметка.
Модулът надгражда функционалността на BenchMark BG Trader, чрез въвеждането на нови филтри в екраните Портфейл, Активни поръчки и Отчет, които позволяват търсене по номер на портфейл и емисия. За улеснение на потребителите в прозорец Портфейл е включена и обобщена информация за наличието на ценни книжа във всички включени сметки.
Предимствата при използването на Multi-Terminal са, че осигурява достъп до цялата информация за управляваните портфейли в една платформа, позволява разпределяне на броя ценни книжа, при покупка или продажба, между отделните портфейли по предварително зададени критерии - по равно, еднакви поръчки, индивидуално, максимално налични. Освен това чрез модула се постига модифициране на групови поръчки, следене на всички активни поръчки от един екран и отчет за поръчки и сделки по портфейли.
Смятам, че модулът за управление на портфейли ще бъде предпочетен не само от професионалните инвеститори, но и от тези които управляват повече от една сметка, заяви Деница Христова, изпълнителен директор на БенчМарк Финанс.

Facebook logo
Бъдете с нас и във