Банкеръ Daily

Новини

БенчМарк Финанс предлага безплатен хостинг на MetaTrader сметки

БенчМарк Финанс, водещ брокер на валути, стоки и акции, предложи нова безплатна услуга - MetaTrader VPS, съобщиха от дружеството.
Чрез MetaTrader VPS се осигурява на клиентите безплатен хостинг на платформата MetaTrader на виртуални сървъри, които се намират във високотехнологичен център в Лондон, гарантиращ непрекъсната връзка със сървърите за търговия 24/7.
Услугата е особено подходяща за трейдъри, използващи автоматизирани експертни системи за търговия, заяви Валентин Иванов, ръководител на отдел Международни финансови пазари в БенчМарк Финанс. Клиентските виртуални сървъри гарантират, че платформата MetaTrader ще работи независимо от външни фактори, като компютърни проблеми, прекъсвания на ток или интернет връзка. Паралелно с това, физическата близост на хостинг центъра до сървърите за търговия, осигурява изключително ниска латентност на връзката (средно 4 ms), което подобрява времето за реакция на експертните системи и скоростта на изпълнението на сделките, допълни Иванов.
Друго предимство на MetaTrader VPS е, че позволява на потребители, използващи операционни системи различни от Windows (Mac OS, Linux и други), да търгуват с платформата MetaTrader.
BenchMark MetaTrader се предлага в партньорство с ODL Securities – водещ брокер на валути, ценни книжа, борсови стоки и деривати, базиран в Лондон. Компанията е създадена през 1994 г. във Великобритания и разполага с офиси в САЩ, Япония, Канада и Монако. ODL Securities е сред най-големите MetaTrader брокери в света с месечен оборот на валутните пазари над 150 млрд. долара.

Facebook logo
Бъдете с нас и във