Банкеръ Daily

Новини

БДЖ ЩЕ ПРОДАВА ПРЕДВАРИТЕЛНО БИЛЕТИ ПРЕДИ МАЙСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

За удобство на клиентите, които предвиждат да пътуват с влак през периода на празничните дни в началото на месец май, „Български държавни железници” ЕАД ще започнат предварителната продажба на билети на 22-ри април, съобщиха от дружеството. Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, когато предстоят празнични периоди. По този начин „Български държавни железници” ЕАД дават възможност на пътниците да планират своите пътувания, своевременно да направят резервация за места и да закупят билет за предпочитания от тях влак.
От средата на следващата седмица клиентите на „Български държавни железници” ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през майските празници от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с гишетата „Информация” и билетните каси в гарите и бюрата са посочени в сайта на железопътния превозвач.
„Български държавни железници” ЕАД предвиждат да осигурят допълнителни вагони за някои влакове по основните направления в страната през периода на празничните дни в началото на месец май

Facebook logo
Бъдете с нас и във