Банкеръ Daily

Новини

Банка Пиреос предлага нов жилищен кредит с лихва 6.95 на сто

Банка Пиреос предлага нов жилищен кредит - Акцент. Той е с изключително ниска лихва започваща от 6.95% за кредити в евро и 8.30% в лева, която се определя в зависимост от срока, за който се отпуска заемът.


С новия кредит банката осигурява финансиране до 80% от пазарната стойност на имота, а срокът на изплащане на заема е до 30 години. Заемът се отпуска за покупка на имот, строителство, ремонт и довършителни работи, като може да послужи и за рефинансиране на жилищен кредит в друга банка. Друго предимство на Акцент е възможността за гратисен период при изплащането, както и включването на безплатни застраховки Живот и Имущество за кредитополучателите.


Освен новия кредитен продукт, банката предлага и нови по-атрактивни условия по жилищен кредит ldquo;Собствен домrdquo;. При покупка на първо жилище, клиентите могат да се възползват от фиксиран лихвен процент за първите две години от срока на заема, съответно 6,40% за кредит в евро и 8.50% за кредит в лева. След изтичане на периода с фиксиран лихвен процент, лихвите започват от 6.95% за евро и 8.30% за кредити в лева и се формират от базисния лихвен процент на банката плюс надбавка.

Facebook logo
Бъдете с нас и във