Банкеръ Daily

Новини

БАНКА ПИРЕОС ОТКРИ КЛОН В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Днес банка Пиреос официално откри своя първи клон в Гоце Делчев. Главният изпълнителен директор на финансовата институция Атанасиос Куцопулос, и временно изпълняващият длъжността кмет на града Валери Сарандев прерязаха тържествено лентата на новата филиал.
Вярвам, че новият клон на Банка Пиреос ще бъде полезен на Гоце Делчев, като един модерен център за съвременни и иновативни банкови продукти и услуги, заяви Атанасиос Куцопулос. За да отговорим на потребностите и изискванията на нашите клиенти, ние се стремим непрекъснато да обновяваме своите продукти и услуги и да разширяваме клоновата си мрежа в цялата страна, каза още Куцопулос.
Новият клон в Гоце Делчев ще предлага пълната гама банкови продукти и услуги за физически лица и фирми, сред които ипотечни, жилищни, и потребителски кредити, депозитни продукти, кредитни карти и електронно банкиране.
През следващите 3 месеца клиентите в Гоце Делчев ще могат да се възползват от специалните предложения на банка Пиреос. Те ще получат 60% отстъпка от таксата за управление (усвояване) на жилищни кредити от банката и вместо досегашната такса от 1.25%, ще плащат само 0.5%.

Facebook logo
Бъдете с нас и във