Банкеръ Daily

Новини

Банка Пиреос България със стажантска програма за студенти

Банка Пиреос България отново предоставя възможности за практическо обучение и кариера на българските студенти. Стажантската програма на Банката стартира за пети пореден път и тази година в нея ще могат да се включат 40 млади хора от различни висши учебни заведения. Те ще бъдат избрани след предварителна селекция и индивидуални интервюта.
Стажовете ще започнат през май и ще бъдат от един до три месеца. В различните дирекции и отдели на банката стажантите ще имат възможност да усвоят практически умения за работа в реална бизнес среда. Най-успешно представилите се ще получат предложение за удължаване на стажа или постоянна работа.
Стажантската програма е сред най-успешните социални инициативи на Банка Пиреос България и се радва на все по-голям интерес от страна на младите хора. Броят на молбите за стаж се увеличава всяка година, като през 2010г. за летен стаж са кандидатствали над 1000 души. Шест от тях вече са служители на кредитната институция
„Ние винаги сме готови да подкрепяме младите и амбициозни хора като им даваме възможност да развиват своя потенциал и да направят своите първи стъпки в кариерата. Огромният интерес към програмата е доказателство за нейната успешна реализация и постигнати резултати. 48 от всички наши стажанти вече са част от екипа на Банката”, коментира г-жа Мила Георгиева, директор „Човешки ресурси” в Банка Пиреос България.
Студентите ще могат да се запознаят с възможностите, които предоставя Стажантската програма, на щанда на банката по време на ежегодния „Форум КАРИЕРИ”, който тази година ще се проведе от 16 март до 6 април и кредитната институция ще бъде представена в София, Варна, Свищов и Пловдив. Информация за програмата ще предоставят и кариерните центрове в университетите, както и най-популярните Интернет страници за предлагане на работа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във