Банкеръ Daily

Новини

Банка Пиреос България стартира нов жилищен кредит “Собствен дом”

Банка Пиреос България стартира нов жилищен кредит “Собствен дом” с един от най-ниските лихвени проценти на нашия пазар. Той е с фиксирана лихва от 6.4% за кредити в евро и от 8.5% за кредити в лева за първите две години от срока на кредита. Следвайки своята политиката да е ориентирана към съвременните нуждите на клиентите и да бъде конкурентна със своите предложения, /анката определя лихва, която е под средната за пазара (7.5% - 10.5%).
При кредит “Собствен дом” клиентите могат да финансират до 80% от стойността на имота. Периодът за погасяване е до 35 години за кредити в лева и 30 години за кредити в евро. Минимална сума на кредита е определена на 20 000 лева.
Всички индивидуални клиенти или семейства, които нe притежават собствени жилища, могат да кандидатстват за получаване на кредита с цел закупуване или построяване на своя пръв дом. В периода до 23 декември 2010г. те могат да го направят без такса за кандидатстване.
След изтичане на двугодишния преференциален период лихвата ще се определя въз основа на Базисния лихвен процент на Банката плюс надбавка 2.65% за кредити в евро и 3% за левови кредити.

Facebook logo
Бъдете с нас и във