Банкеръ Daily

Новини

Банка ДСК предлага преподавателска кредитна карта DSK-ITIC Credit

Банка ДСК и Асоциацията за подпомагане на академичната общност (АПАО) създадоха съвместна кредитна карта с логото на MasterCard - DSK-ITIC Credit. Новата кредитна карта DSK-ITIC Credit съчетава в себе си предимствата на банкова кредитна карта MasterCard и на преподавателска идентификационна карта ITIC. С нея, клиентът може да се идентифицира като преподавател, което му дава възможност да се възползва от преференциите, предлагани от ко-бранд партньора АПАО. Това са преференции при пътуване - специални цени за самолетни и автобусни билети, отстъпки при настаняване в хостели и хотели, преференциални цени за застраховки при пътуване; преференции в чужбина - ползване на отстъпки в над 3 000 обекта по света, музеи, културни и исторически забележителности, кина, галерии, театри, ресторанти, заведения и др.; преференции в България - предоставяне на над 1 000 преференции в България в най-разнообразни области.
Картата е предназначена за преподаватели на редовна практика във висши, средни и основни учебни заведения, лектори на трудов договор, както и преподаватели на редовна практика в езикови школи, членки на Оптима.
Клиентите могат да се възползват от преференциална годишна такса, както и възможност за одобрение на кредитен лимит без обезпечение. Процедурата за кандидатстване е максимално улеснена, като за карти с лимит до 1 000лв. не се извършва анализ на дохода.

Facebook logo
Бъдете с нас и във