Банкеръ Daily

Новини

БАЛКАНКАР РУЕН ЩЕ ПРОМЯНА ДЕЙНОСТТА СИ

Съветът на директорите на Балканкар руен АД, Асеновград, свиква извънредно общото събрание на акционерите на 6 декември 2007 г., стана ясно от поканата в Държавен вестник. То трябва да гласува промяна на предмета на дейност на дружеството. Проектът за решение предвижда предметът на дейност на дружеството да бъде: производство, търговия, сервиз и ремонт на кари и друга подемно-транспортна техника, както и на компоненти за тях. Акционерите ще приемат и нов устав на дружеството, предложен от съвета на директорите.
В момента Балканкар руен се управлява от Сашка Асенова Грънчарова, Гриша Захариев Захариев, Димитър Христов Каракашев, Венцеслав Кирилов Стойнев и Иван Влашев Анастасов. Последните двама са изпълнителни директори и представляващи дружеството.
През септември Балканкар-Заря - Павликени придоби 51% от капитала на Балканкар Руен. КВК Инвест АД, Хасково, който е мажоритарен собственик на предприятието от Павликени, притежава още 9% от капитала на асеновградското дружество.
Балканкар Руен осъществява продажбите на своята продукция на територията на страната и в чужбина - Русия, Украйна, Полша, Чехия, Франция, Германия, Италия и Шотландия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във