Банкеръ Daily

Новини

Антимафиоти продължават мащабната операция срещу нелегалната мрежа от букмейкърски пунктове

Антимафиоти продължават мащабната операция срещу нелегалната мрежа от букмейкърски пунктове. Вчера служители на ГДБОП съвместно с инспектори от Държавната комисия по хазарт (ДКХ) и НАП неутрализираха пункта за незаконни он-лайн залагания в Перник, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Вчера антимафиотите от сектор Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт”, инспектори на ДКХ - МФ и НАП в нанесоха пореден удар на нелегалната букмейкърска мрежа за незаконна хазартна дейност на територията на страната, като този път бе неутрализирано звеното й на територията на Перник.
По време на операцията, в момент на залагания, е предприета проверка в нелегалния букмейкърски пункт. Съставен е акт за незаконен хазарт, иззети са две компютърни конфигурации, фишове и други документи, свързани с незаконната дейност.
Проведената операция пресече възможността за предстоящо откриване на нови нелегални пунктове и в много други градове на страната.
Резултатите от проверката ще бъдат докладвани в прокуратурата с оглед извършени престъпления, свързани с финансовата и данъчната система, незаконен хазарт, нарушаване правата на интелектуалната собственост и пране на пари.
Работата по случая продължава.

Facebook logo
Бъдете с нас и във