Банкеръ Daily

Новини

Alpha Bank намали лихвените проценти по жилищните кредити

Alpha Bank намали лихвените проценти по жилищните кредити за покупка, рефинансиране. Банката предлага за жилищни кредити в евро фиксиран лихвен процент от 6,79% за първите две години, след което плаващ в размер на 3М EURIBOR плюс надбавка намалена на 6,85% за стандартните жилищни кредити.
Alpha Жилищен кредит дава възможност за финансиране до 100% и максимален срок на изплащане до 30 години. Ипотечният кредит е без такси кандидатстване и одобрение до края на 2010 година.
Банката предлага още едно улеснение на клиентите си – проверка на вноската чрез SMS. До края на 2010 всеки, който изпрати съобщение на номер 1855 със сумата на желания кредит и годините за изплащане, ще получи отговор със SMS от Банката за месечната вноска в евро. Цената на едно съобщение е 0,60 лв. с ДДС.
Alpha Bank намали лихвата и по жилищен кредит в евро с плаващ лихвен процент за целия период на изплащане.
При закупуване на „Alpha ипотечен пакет“, включващ кредитна карта, дебитна карта, превод на работната заплата и активно web банкиране, и при размер на кредита до 50% от оценката на приетия за обезпечение недвижим имот, клиентите получават отстъпка от плаващия лихвен процент в размер на 0,30%.
Ипотечният кредит за покупка на жилище се усвоява еднократно или на няколко транша съгласно Индивидуалния договор за кредит.

Facebook logo
Бъдете с нас и във