Банкеръ Daily

Новини

Алиша Кийс открива кампанията на Western Union World of Betters

Western Union reg; стартира кампанията World of Betters с подкрепата на международни артисти като Алиша Кийс, K'naan и Sunidhi Chauhan като част от най-новата глобална платформа на компанията Moving money for better. Платформата е създадена да помогне за повишаване на осведомеността относно начините, по които услугите на Western Union могат да повлияят на живота на всеки човек. Изпълнителката с четиринадесет награди Грами Алиша Кийс ще бъде домакин на откриването на инициатива World of Betters в Професионално училище за сценични изкуства в Ню Йорк, което е завършила. Там тя официално ще даде открие онлайн конкурс, за да мотивира присъстващите да се включат и да допринесат за това светът да стане по-добър.


За да станат част от онлайн инициативата на кампанията World of Betters е нужно участниците да посетят сайта www.worldofbetters.com, където могат да споделят как биха използвали 1000 долара, за да направят света по-добър. Чрез публично гласуване ще бъдат определени 500 предложения, от които ще бъдат избрани 100, а победителите ще получат равностойността на 1000 долара, за да осъществят идеята си. Конкурсът стартира на първи ноември и завършва на 15 декември 2011-а.


По време на конкурса известни артисти ще се присъединят към Алишс Кийс, за да популяризират кампанията World of Betters. Африканският музикант K'naan и певицата от индийски произход Sunidhi Chauhan ще участват в събития в Мумбай, Индия, Йоханесбург и Южна Африка заедно с други известни личности, като мероприятията ще бъдат излъчвани директно на сайта www.worldofbetters.com. По време на кампанията артистите ще комуникират активно чрез социалните медии.


Като горд възпитаник на Професионалното училище за сценични изкуства, се замислих за учениците, които се нуждаят от ново музикално оборудване, за да могат да продължат образованието си, казва Алиша Кийс. Тъй като в момента, моето училище изпитва недостиг на финансови средства, а има доста желаещи да се запишат в него, се надявам, че ще мога да им помогна, за да продължат да следват мечтите си. Като съосновател на организацията Keep a Child Alive постоянно виждам, че има толкова много начини за това светът да стане по-добър. Затова се радвам, че съм част от инициативата World of Betters и съм сигурна, че има много хора с невероятни идеи, които могат да ни покажат как дори един малък жест може да доведе до голяма промяна.


Western Union си партнира с тези музиканти от световна класа, заради стремежа им да повлияят по позитивен начин на техните фенове и хората по света, правейки деня и като цяло живота им по-добър. Това напълно съответства със същността на нашия бизнес. Кампанията на Western Union World of Betters акцентира върху положителния начин, по който повлияваме на клиентите ни по света. Споделя Хикмет Ерсек, президент и главен изпълнителен директор на Western Union.


Western Union Company (NYSE: WU) е световен лидер в сферата на паричните преводи. Заедно с филиалите си Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil и Western Union Business Solutions, Western Union осигурява на клиентите си бързи, надеждни и удобни начини за изпращане и получаване на пари по целия свят, както и за плащане на сметки и закупуване на парични ордери. Western Union, Vigo и Orlandi Valuta оперират чрез комбинирана мрежа от над 485 хил. агента в над 200 държави и територии. Western Union е извършила 214 млн. транзакции от потребител-към-потребител в цял свят, като е придвижила 76 млрд. долара между клиенти и е извършила 405 млн. бизнес транзакции.

Facebook logo
Бъдете с нас и във