Банкеръ Daily

Новини

Агенцията по заетостта организира информационно - трудова борса

Агенцията по заетостта, като член на мрежата Европейски услуги за заетост (EURES), организира на 12 март информационно - трудова борса Европейски ден на труда. Това съобщиха от пресцентъра на ведомството.
Борсата ще бъде от 9 до 17 часа в зала Рубин на столичния Хотел Дедеман Принцес София.
Участниците на Европейския ден на труда - 2011 щ се срещнат с EURES съветници от Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Италия, Норвегия, Чехия, Румъния, Словакия, Словения, Финландия и Швеция, които ще им представят условията за живот и работа в техните страни и ще ги информират за свободни работни места. Ще бъде осигурен и превод, информират от АЗ.
В информационно - трудовата борса Европейски ден на труда ще се включат и работодатели, и трудови посредници: Адеко България АД, Булърък ООД, Хюлет -Пакард България ЕООД , Нестле България АД, Ролпласт ЕООД, Мобилтел ЕАД, Kаufland България, Лидл България , Pеrfect way Швейцария.
Желаещите да кандидатстват за работа трябва да подготвят своята автобиография на български, английски или немски език. Попълнителна информация за програмата на борсата и конкретните обяви за работни места могат да се намерят на: http://www.az.government.bg/eures/ в рубриката Новини.

Facebook logo
Бъдете с нас и във