Банкеръ Daily

Новини

Агенция Митници купува четири рентгенови системи за инспекция на товари и всички видове моторни превозни средства

Агенция Митници чрез открита процедура по Закона за обществените поръчки набира оферти за доставка и монтаж на четири преместваеми рентгенови системи за инспекция на товари и всички видове моторни превозни средства.
Рентгеновите системи трябва да са предназначени за проверка съдържанието на входящи, транзитни и изходящи карго контейнери или превозни средства, за верифициране съответствието на тяхното съдържание, спрямо придружителните документи/декларации или за наличие на подозрителни или контрабантни стоки и предмети.
Системите трябва да осигурят възможност на оператора безпроблемно да различава вида на материала на стоките (органични/неорганични вещества). Една от рентгеновите системи трябва да позволява и ефективна, пълна инспекция на леки автомобили, ремаркета, джипове и ванове, заедно с гумите. Всеки тип от рентгеновите системи, конфигурирани за тази процедура трябва да произхождат от един и същи производител.
Предложението трябва да включва следните елементи: необходимите труд и материали за проектиране, изработка и доставка на системата на място; асемблиране и инсталиране на предварително определено място; обучение на персонал за работа със системата; тестове на място при приемане; въвеждане в експлоатация; сервизна поддръжка и обслужване през гаранционния период; списък на части и/или компоненти, които не се покриват от гаранцията; разходи за поддръжка на системата за една година след гаранционния; период; условията и сроковете за гарантирано обезпечаване с резервни части за период от 10 години, след въвеждане в есплоатация.
Документация за участие може да се получи до 14 март.

Facebook logo
Бъдете с нас и във