Банкеръ Daily

Новини

АДИС ПРЕДСТАВЯ ИНТЕРАКТИВНАТА СИСТЕМА TOUCH POS

АДИС ще представи най-модерната интерактивна touch pos система по време на изложението за луксозни стоки LuxOnly. Това съобщиха от компанията. Изложението ще бъде от 29 ноември до 2 декември в Интер Експо Център.
“Навигацията на цялата мултимедийна презентация ще се осъществява от самия клиент само с едно докосване. По този начин всеки от гостите в бляскавата атмосфера на изисканост и стил ще има възможността да разгледа на място офертите на сайта на компанията и да открие най-добрия недвижим коледен подарък за себе си и своето семейство.
Изложението ще бъде не само място, където биха могли да бъдат избрани най-оригиналните и скъпи подаръци за Коледа и Нова година, но и място за истинско забавление и лукс. Множество партита, фирмени промоции, програми и изненади са част от изненадите, които ще забавляват гостите.
Тази година изложението ще се простира на 8 пъти по-голяма площ от миналогодишното, фирмите изложителки са 60 и част от средствата за билетите и благотворителните търгове ще бъдат дарени на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания”, категорични са от АДИС.

Facebook logo
Бъдете с нас и във