Банкеръ Daily

Новини

93 ДОЗИ КОКАИН ИЗЗЕХА СТОЛИЧНИ КРИМИНАЛИСТИ

93 дози кокаин са иззети от наркодилър при спецоперация на столични криминалисти, съобщиха от МВР. Това е станало, след като в сряда през нощта полицаите засекли многократно регистрирания и осъждан мъж в момент, когато продавал дрога на клиент. Дилърът, известен с прозвищата “Дитриха” и “Генерала”, оказал яростна съпротива, успял да се отскубне и да скочи в автомобила си.
Последвало скоростно преследване по софийските улици, което завършило с арест на наркопласьора в жк.”Хиподрума”. При извършените по-късно обиск и претърсване в жилището му са открити 93 пакетчета с кокаин и 8 опаковки с марихуана. 33-годишният мъж има богата кримибиография. През 2004 г. в дома му били открити около 100 пакетчета с марихуана. Повдигнато му е обвинение, делото е влязло в съда, но още няма постановена присъда.
Два пъти е регистриран за кражби на автомобили, през 2003 г. е заловен да шофира с алкохол над допустимата норма. След 24-часово полицейско задържане, прокурор от Софийската градска прокуратура е постановил мярка за неотклонение “парична гаранция” от 5000 лева. Образувано е дознание.

Facebook logo
Бъдете с нас и във