Банкеръ Daily

Новини

В новия брой 11 на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой 11 на вестник БАНКЕРЪ четете:

Подборът на Младенов

Бихте ли искали съдбата ви (когато сте в чужбина) да е в ръцете на търговка на китайска козметика, на винопроизводител или на изпълнителен секретар в тъканна банка? Такива ценни кадри може да се наложи да ви помагат в Китай, Канада, Германия, Гърция или в друга точка на света, където България има генерални консули. Защо - отговорът ще намерите само в новия брой на в. БАНКЕРЪ.

Горивата подпалиха държавната черга

Може ли държавата да намали цените на бензина? Това със сигурност е най-често задаваният въпрос напоследък. В създалата се напрегната ситуация управляващите отново не реагираха по най-добрия начин, притиснати от протестите на превозвачи, шофьорите и опозицията. Повече за това как горивата подпалиха държавната черга, четете в новия брой на финансовия седмичник.

НАП на война с данъчните измами

Няма почивка за агентите на приходната администрация! След като през почивните дни пребродиха нашите курорти, се оказа, че почти не се издават касови бележки. Впрочем данъчните регулярно вършеят из морските и планинските курорти и правят т. нар. 24-часови живи проверки. Защо практическите резултати от това обаче се оказват доста противоречиви, ще научите само от в. БАНКЕРЪ.

МВР-тото 14 от 150

Бившият мажоритарен кандидат на ГЕРБ за парламентарните избори 2009 г. в 4-многомандатен избирателен район във Велико Търново Цветан Цветанов, изглежда, таи светли спомени за революционния предизборен кипеж от онези времена.
При последната си визита в началото на март в някогашната престолнина Цветанов гръмко обяви, че МВР и правителството работят по разкриването на 14 знакови поръчкови убийства, извършени през последните 15 години. Разследванията са възобновени с цел да бъде прекратено действието на организирани престъпни групи, които зацапват имиджа на страната и снижават доверието на Европейската комисия към правоохранителните ни органи, въздигна се гласът Цветанов от хълма Царевец.
Каква обаче е реалността - четете в Параграф 22, приложение на в.Банкер за законност и власт.

Facebook logo
Бъдете с нас и във