Банкеръ Daily

Новини

В новия брой 42 на вестник БАНКЕРЪ

В новия брой 42 на вестник БАНКЕРЪ четене:

Октоподът в енергетиката брани позиции

Скандалът около избора на нов съвет на директорите на Топлофикация - София, който спретна поувехтелият активист на БСП Георги Кадиев, отприщи бент от думи и гастроли в медиите. Кои са кандидатите за шеф на столичното парно и защо октоподът в енергетиката брани позиции, четете само във в. БАНКЕРЪ.

Правителството ще бръкне в джоба на бизнеса

Правителството е на път да икономиса около 400 млн. лв., предвидени в актуализирания бюджет за погасяване на стари задължения към фирмите. С какви схеми управляващите ще се опитат да вържат държавните сметки, независимо че няма да изпълнят планираните приходи, ще разберете от страниците на вестник БАНКЕРЪ.

Хаосът с рекламите в София продължава

Макар че приходите от външни реклами никак не са за подценяване и спокойно биха запълнили дупките в столичния бюджет, местните управници така и не направиха нищо това да се случи. Истината е, че в София цари пълен хаос в рекламния сектор. Всеки прави каквото си иска, малцина плащат за правото да рекламират, а няма и кой да следи дали разпоредбите се спазват. Дали тази практика ще продължи и след поредните промени в нормативната база, ще научите от страниците на вестник БАНКЕРЪ.

Нова лекарствена схема - ново безпаричие

Край на безконечните търгове за скъпи лекарства и убийственото чакане оскъдните количества да стигнат до болните. От 1 януари 2011 г. медикаментите, за които сега плаща Министерството на здравеопазването, ще се покриват от Националната здравна каса, смело обеща преди седмица новият здравен министър д-р Стефан Константинов. До какво обаче ще доведе това и ще намери ли държавата пари за всички лекарства четете в новия брой на БАНКЕРЪ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във