Банкеръ Daily

Новини

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ

В НОВИЯ БРОЙ 18 на ВЕСТНИК БАНКЕРЪ ЧЕТЕТЕ:

Арестуват ексминистър Милко Ковачев?

Много доказателства за нарушения са открити при проверките на бившите енергийни министри - Милко Ковачев, Мирослав Севлиевски и Румен Овчаров. По някои от разследванията вече има достатъчно данни за образуване на наказателни дела. Най-напред е ексминистър Милко Ковачев, за който вече има издадена заповед за задържане. Кои са провиненията на екс енергийния министър, ще прочетете само в БАНКЕРЪ.

Държавата режисира банкови такси

Банковият рекет - често клиентите определят именно така таксите и комисионите, които плащат на хазната чрез кредитните институции. Въпросните милиони, събирани всеки месец само от тази дейност, явно дразнят и доста политици и публични лица. Каква е печалбата и как държавата режисира високите банкови такси, ще научите от страниците на финансовия седмичник.

Въпрос на политика или на липса на политика

Последният куршум, както икономическият министър ТрайчоТрайков определи вдигането на ДДС, вероятно няма да бъде изстрелян. Поне засега. Защото дори в рамките на едно денонощие всяка теза на правителството се променя по няколко пъти, докато стигне до своето пълно отрицание. Повече за това как 60-те антикризисни мерки, предложинени от кабинета се превърнаха от въпрос на полтитика, в политически въпрос, ще разберете от новия брой на в. БАНКЕРЪ.

Кухи агенции гризат бюджета

Сред родното чиновничество има такива юнаци, които ако ги питате, не могат да обяснят какво точно работят, каза през седмицата лидера на КТ Подкрепа Константин Тренчев. Заравяйки се в чиновническите структури, човек остава втрещен от някои от това как кухи агенции гризат държавния бюджет. Колко са те и към кои министерства работят, четете само в БАНКЕРЪ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във