Банкеръ Daily

Новини

60 000 ЛВ. СТИПЕНДИИ РАЗДАДЕ ПОЩЕНСКА БАНКА

Награден фонд от над 66 000 лева раздаде Пощенска банка за стипендии на осмокласници по програмата Силен старт. 66 отличници от София и региона получиха чекове в размер на 450 лева на официална церемония в столицата
57 ученици от София, един от Перник, един от Дупница, двама от Благоевград и 5-ма от Гоце Делчев получиха своите стипендии лично от Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка и ДЗИ Банк.
С тази инициатива ние искаме да дадем допълнителен стимул на най-динамичната, на най-изобретателната, на най-находчивата част от обществото - младите, заяви по време на церемонията Антъни Хасиотис. Изключително важно е талантливите ученици в България да продължат да развиват и усъвършенстват своите знания и умения, а ние и обществото като цяло, сме длъжни да им осигурим спокойствието и комфорта да го правят, каза още Хасиотис .
Пощенска банка организира програмата за подпомагане на българското средно образование за трета поредна година. В рамките на тазгодишното издание Силен старт с Пощенска банка 147 ученика от цялата страна получават стипендии. В тазгодишното класиране стипендиантите са изкарали оценки между 5.79 и 6.00. До момента в рамките на програмата банката е раздала над 221 000 лева под формата на стипендии.
Останалите стипендианти от страната ще получат своите отличия на церемонии в Пловдив, Плевен и Бургас по-късно през седмицата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във