Банкеръ Daily

Новини

100 ФИРМИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Над 100 фирми изложители от страната и региона, върху площ от 4000 кв.метра, ще представят своите предложения на най-голямото на Балканите изложение за недвижими имоти и градоустройствени планиране BalPEx. То ще се проведе за втори пореден път от 5 до 7 октомври 2007 година в Интер Експо Център, София на бул. „Цариградско шосе” 147, съобщиха организаторите.
Сред участниците на BalPEx са утвърдени имена както у нас, така и в европейски и световен мащаб. Изложбата дава възможност на всеки, който търси закупуване, инвестиция или наемане на имот да се запознае със съответния продукт, да осъществи директен контакт с търговеца, да получи информация за последните тенденции на пазара.
На есенното изложение своя дебют ще направят и редица нови фирми. Сред тях са „Павас”, „Дейтрон”, Каталуня Риъл Eстейт, “Фортън Интернешънъл”, “Law and Land”, “Е. Г. Мениджмънт”, „Балкан дриймс”, „Есте пропъртис”, „Атанел Инвест”, “РТЛ Естейт”, „Адапт Контрол Сълушънс”, „Абадор Пропърти”, „Арбитраж и Ко”, „МИВ Кънстракшън”, „Бистрица Гардънс” чуждестранните „Informviaz Holding”, “Marina D‘or” и други.
На есенното издание BalPEx предстои да бъдат представени редица интригуващи жилищни проекти. Един от тях е комплексът от затворен тип „Winslow Gardens”, разположен в кв. Манастирски ливади, на площ от 22 000 кв. м. Своят дебют ще направи и първият проект на Central Europe Group в България - Balnea Hills – луксозен жилищен комплекс от затворен тип в Горна баня, включващ 61 апартамента с подземни гаражи, басейн, СПА център и магазини.
Сред ваканционните предложения интересен е проектът “KIK Mountain Village” в Добринище, който представлява селище от 11 двуетажни едно - и двуфамилни къщи и хотел с 20 стаи.
Луксозен ваканционен комплекс, който се намира на морския бряг близо до гр. Поморие е ВИЛМАР. Състои се от две секции и предлага 78 апартамента от 35 до 100 кв.м.
От акцентите в бизнес сегмента е “Бизнес Таун София”- уникален за центъра на София град в града, разположен върху 43 000 кв.м. терен. За пръв път пред публика ще се представи и проектът на Mall Concord Plaza в Пловдив, който е един от най-големите в града.
Медийни партньори на събитието са изданията от групата на Икономедиа – списанията Индекс Имоти и „Индекс Луксозни Имоти”, както и вестниците Строителството Градът, Капитал и Дневник.
Спонсори на BalPEx са водещите компании от отрасъла „Оргахим”, RE/MAX, “АДИС”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във