Банкеръ Daily

Коментари

Едно фото и... проблемите изчезват!

Прелюбопитна снимка разпространиха от пресцентъра на ГЕРБ в късния следобед вчера. На нея са лидерът на партията Бойко Борисов, заместникът му Цветан Цветанов, Веселин Марешки, шефката на аптеките му и още някакъв негов служител.

Текстът любезно ни информира, че партия "Воля" ще подкрепи пълен управленски мандат на бъдещия кабинет с министър-председател Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ и Марешки обединили гледните си точки защото страната ни "има нужда от надпартийност и национален консенсус".

Браво! Така трябва, разбира се, надпартийност и стабилност! Ама, чакайте, нали Марешки беше антисистемен играч и щеше да разбие статуквото, като влезе в парламента? Нали трепереха всички действащи политици, уплашени от варненския бензинджия и страховитита му програма за "измитане на политическата класа"?

Е, вече не треперят. Но и Марешки не трепери. Вече никъде не четем разкрития за това колко калпав е дизелът му и как укрива ДДС. Нищо не се чува и за обвиненията на КЗК в дъмпинг, за съмнителните му лекарства или за "фитнеса" на бизнесмена върху пясъка на плажа "Кабакум". За признанията му, че е давал подкупи, също.

Въобще, Веселин Марешки, вече е истински политик! А и щом се е щракнал с Бойко Борисов, то е ясно. Добър и народен човек е!

А пък виж, една нищо и никаква снимка, как може да ти реши куп проблеми...

   

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във