Банкеръ Daily

Коментари

Е такава ни е цялата работа!

Весели празници със сюрпризите в играта Asphalt на Столична община!


Ремонтните бригади на столичната община, които кандидатстваха за Книгата на рекордите "Гинес" с най-продължителния ремонт на ул. "Граф Игнатиев" този път подготвят различни коледни и новогодишни изненади за жителите и гостите на София.


Една от тях е реализирането на популярната онлайн-игра Asphalt 8: Airborne - Fun Real Car Racing Game на живо, по столичните улици. Как се прави това, става ясно от кадъра от кръстовището на улиците "Цар Самуил" и "Неофит Рилски", което е напълно готово да посрещне желаещите да се включат в екстремната игра.

Тя вдига адреналина на шофьори и пешеходци с еднакъв успех. За тази цел ремонтните специалисти изрязват асфалта по столичните улици в правилни дълбоки квадрати, с остри ръбове, които играещите шофьори трябва да преодолеят, без да спукат гума, скъсат рейка, кормилна щанга или да спраскат тампони. Условията остават същите дори и след привършването на ремонта.

В непосредствена близост до изрязания в някаква форма асфалт, се структурира водоканална шахта, чийто чугунен капак е пропаднал и се е образувала дълбока дупка. Наличието на шахтата допълнително вдига адреналина на играещите на живо шофьори, които трябва да проявят завидно майсторство, за да избегнат препятствията пред автомобилите им.


За включилите се в играта пешеходци общината е подготвила истински сюрприз. Изгорелите лампи на уличното осветление няма да бъдат сменени, под предлог да се видят по-добре коледните и новогодишни фойерверки. Така пешеходците ще попадат в капаните на играта Asphalt 8, като трябва да проявят храброст, способност да оцеляват и изобретателност, за да не свършат играта в травматологията на "Пирогов".


А за подсилване на усещанията, по традиция МВР ще остави търговците на пиротехника без контрол, за да заложат по тъмните улици из София самоделни взривни устройства, бомби от бронз и миниум, мощни пиратки и други гърмящи джаджи. За неповторимата празнична атмосфера както винаги ще допринесат и хаотичните изстрели от всякакъв вид огнестрелно оръжие, притежавано от народонаселението, зад гърба на МВР.

Очакваме ви в играта Asphalt 8, на живо, в София!

Facebook logo
Бъдете с нас и във