Банкеръ Weekly

Коментари

Да живее електронният "БАНКЕРЪ" - banker.bg

Държите в ръцете си последния хартиен брой на любимия вестник "БАНКЕРЪ" - точно в деня, в който той излезе на бял свят преди 26 години. Тогава вероятно само малцина са предполагали, че амбициозният проект за вестник на банките и на банкерите ще просъществува успешно над четвърт век. Но песимистите бяха опровергани.

ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ГОДИНИ  се стараехме да следваме винаги съвестта си и да заемаме честна и почтена гражданска позиция дори и в най-трудните за това моменти. Не премитахме  пътя пред позицията на  управляващите - независимо дали бяха леви, или десни, защото винаги държахме присърце една-единствена цел: да работим така, че българските кредитни институции да имат  полза от нас. Да защитаваме тяхната  кауза всеки ден, като се борим с всеки, който поставя личните си или групови користни интереси над общонационалните.

Днес е последният хартиен ден на вестник "БАНКЕРЪ". От утре ще ни намирате само в Интернет, където впрочем сме от години - всеки ден, всеки час и всяка минута. И отново ще бъдем същите -  будни и непримирими, с досегашните и новите ни каузи и битки. Защото, в крайна сметка, истината трябва да възтържествува, дори над закона, а е известно, че "Не се гаси туй, що не гасне".

Затова до нови срещи във виртуалното пространство. Където връзката "сайт - банки - икономика - политика - пари" ще бъде още по-силна.

Facebook logo
Бъдете с нас и във