Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 9 ноември - Изострена чувствителност


Вторник, 9 ноември - Изострена чувствителност


Този вторник Луната има положителен ефект върху нас. Тя е в съвпад (т.е. ъгълът между орбитите й тези на другите небесни тела е много малък - до 10 градуса) със Слънцето, Нептун и Плутон. Разположението на Слънцето спрямо Луната води до по-голям вътрешен баланс, до засилено внимание и добро отношение.

Връзката Луна - Нептун ни прави чувствителни, толерантни, състрадателни и интуитивни, което ще помогне на онези от вас, които имат творчески професии или работят в сферата на медицината, психологията и социалните дейности.

Връзката Луна -Плутон също ще увеличи чувствителността ни и инстинктите ни. Мнозина ще изпитат непознати душевни състояния и на практика ще разберат смисъла на думите на австрийския писател и драматург Артур Шницлер „Душата е огромна страна“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните е добре днес да бъдат предпазливи, когато сключват финансови партньорства. Препоръчително е да имат пълно доверие в почтеността на хората, с които ще работят. След обяд ще имат по-голям късмет в сферата на финансите.

За Телците е важно да не правят опити да контролират чуждите финансови авоари, независимо че те могат да са на техни много близки хора. Това може да доведе до бъдещи неразрешими конфликти.

За Близнаците е препоръчително да правят разумни вложения в промяната на имиджа си. Стъпката, която са решили да предприемат, е важна – тя ще увеличи увереността им и ще им помогне при привличането на поддръжници за каузите им.

За представителите на зодия Рак е по-добре днес да сдържат емоциите си, да не правят излишни харчове и да се въздържат от даване пари назаем дори на близки хора, тъй като възстановяването на средствата ще отнеме много повече време от очакваното.

Лъвовете ще кипят от творческа енергия. Но е добре да се научат да броят до десет, преди да реагират на подхвърлени реплики, защото има риск да влязат в тежък конфликт с колеги.

За Девите денят ще е изключително успешен, ако избягват рутината и са последователни.

Везните трябва да внимават, когато общуват с началниците си – могат да останат погрешно разбрани. Трябва ясно и логично да аргументират желанията си.

Скорпионите могат да бъдат възприети от близкото им обкръжение за твърде властни. Препоръчително е да си дадат сметка дали създават постоянно подобни усещания и да се опитат да се променят.

Стрелците ще направят решаващи ходове в бизнеса си, като онези от тях, които открият магазин за билки и чайове, ще се радват на завиден успех. Увереността им ще им помогне да се издигнат на ново ниво в работата си.

Козирозите ще се чувстват смутени, тъй като няма да могат да следват приоритетите си заради забавящи ги технически проблеми. Препоръчително е да се отпуснат и да започнат да изпълняват ангажиментите си един по един.

Водолеите ще са пример за екипен играч. Ако им предлагат да си купят футболен отбор, да не отказват. Ще водят важни срещи и преговори, които, благодарение на тяхната дипломатичност и такт, ще доведат до много добър краен резултат.

Рибите с радост ще помагат на колеги и бизнес партньори – както със съвети, така и финансово. Възможно е дори да ударят едно рамо на конкуренцията. За тях обаче е добре да си правят сметката, най-вече когато става дума за финансова възвръщаемост на инвестициите и да не бъдат наивни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във