Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 8 септември - Благоприятен ден за земните знаци

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Вторник, 8 септември - Благоприятен ден за земните знаци – Телец, Дева и Козирог.


Сутринта от 7.00 часа до 8.04 часаОвните да внимават с парите, защото е възможно да ги загубят или да планират дейност, в която ще изхарчат твърде много финансови средства. Везните да са внимателни при борсови операции и когато управляват чужди финанси. Подходящо време за планиране на бизнес, свързан със земеделие, медицина, хигиена.

От 8.04 часа до 9.08 часа – благоприятно време за тези, които се занимават с право и с изкуство. Хубав период за тръгване на път и за подготвяне на документи. Подходящ момент за планиране на закупуване на автомобил. Везните и Овните да имат предвид, че може да им се наложи да допуснат компромиси в отношенията си с бизнес партньорите.

От 9.08 часа до 10.16 часа – благоприятен период за тези, които се занимават с обучение на хора, с наука, а също за сътрудничество с представители на академичните институции и с преподаватели от университета. Благоприятен момент за осъществяване на контакти и реализиране на бизнес проекти с чужбина. Имайте предвид обаче, че хората зад граница ще имат известни трудности бързо да отговорят на вашите очаквания.

От 10.16 часа до 11.20 часа - ако се занимавате с финансови спекулации, са възможни изненади, най-вече в парично отношение. Лъвовете, които се занимават със спорт, изкуство, спекулации, ще имат успех. За Овните обаче, тези три сфери са опасни. Те могат да загубят инвестираните в тях средства.

От 11.20 часа до 12.24 часа – хората, които се занимават с дейност, свързана с машини, могат да започнат нов проект, да открият ново предприятие, защото то ще е стабилно и дългосрочно и ще може да се разраства с времето. Хубав час за всичко, свързано със земи и строителство. Но Скорпионите и Телците е добре да не тръгват в този час на път, защото ще имат неприятности.

От 12.24 часа до 13.28 часа е много благоприятен момент за разговори с началници и висшестоящи. Благоприятен час за всякаква дейност и за начало на всякакъв вид бизнес. Овните и Девите ще имат успех при наемането на хора на работа, при разговори със служители и колеги.

От 13.28 часа до 14.32 часа – успешен момент за начинанията на Телците. Благоприятен час за всичко, свързано с уреждане на парични въпроси – определяне на заплати, управляване на чужди капитали и уточняване на финансови параметри с бизнес партньори.

От 14.32 часа до 15.36 часа – часът е подходящ за ново начало, за нов старт. Ако искате да направите промени в дейността и ви трябва стимул, сега е моментът за това. Хубаво време за тези, които се имат бизнес с метали или изработват изделия от тях, включително оръжия.

От 15.36 часа до 16.40 часа – успешен момент за начало на рекламна кампания или маркетингово проучване. Благоприятно време за предприемане на важно пътуване, подготвяне на документация, закупуване на автомобил или някаква техника. В този промеждутък може да проведете важни разговори с партньорите си – те ще се държат коректно и отношението им към вашия случай ще бъде благосклонно.

От 16.40 часа до 17.44 часа – хубав час за тези, които имат контакти с банки или работа в съдилища. Благоприятен момент за тези, чийто бизнес е свързан със строителство и с пътна инфраструктура. Добър час за държавните служители – ще могат да изпълнят без проблем иначе сложни задачи.

От 17.44 часа до 18.48 часа – много хубав час за тези, които се занимават със спорт, с изкуство или организират културни събития и развлекателни програми. В този промеждутък представителите на зодия Рак ще уредят успешно парични въпроси.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във