Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 8 декември - Не бягайте от реалността с алкохол, наркотици или фантазии!

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 


Вторник, 8 декември - Не бягайте от реалността с алкохол, наркотици или фантазии!


Днес Луната е в опозиция на Нептун. Този аспект дава сложни емоционални взаимоотношение, като е възможно да се заблудите кое е реално, а кое е плод на вашето въображение.

Творците и артистите не бива да подценяват талантите си. Луната прави хубав аспект с планетата на творчеството и изкуствата Венера. Този аспект ще даде спокойствие, оптимизъм, ведрост, а също правилно възприемане на ценностите. Хората ще се стремят да са изискани, чаровни и общителни.

Заетите във военната промишленост и военните ще имат успехи.

Много хора може да имат проблеми с нервната система, като ще преодоляват това с повече работа и заетост, особено, ако става дума за служба в помощ на другите, дейности в сферата на медицината и земеделието.

Ако бизнесът ви е свързан с деца и животни, то ще имате успехи, каквито и въпроси да уреждате, свързани с дейността ви.

Родителите трябва да са по-нежни и добри с децата, да не са груби и емоционално неангажирани или дистанцирани.

Хората днес може да се държат по-дружелюбно, да са услужливи и да проявяват здрав разум. Тези, които работят в банки, съдилища, подготвят далечни пътувания, а също и тези, чийто бизнес е свързан с акцизни стоки, фармация и болници, ще имат успехи и ще им върви.

Хубав ден за спортисти, журналисти, писатели и философи.

Може да се наблюдават прояви на морална разпуснатост - особено при Деви, Риби и Стрелци.

Възможни са престъпления, които да засягат медицината и политиката.

Хората на ръководни позиции - особено Козирози и Стрелци - ще проявяват амбиции, гордост и ще имат желание да напредват в обществото, особено, ако се занимават с политика, строителство, социална дейност, селско стопанство. Овните и Стрелците успешно ще реализират управленските си способности.

В този ден успехи ще имат икономистите, както и хората, занимаващи се с управляване на чужди финанси. Ще е добър ден и за дейността на застрахователи, окултисти, както и на хора, работещи със секретна информация.

Занимаващите се със земеделие и трудова медицина, както и със здравословни режими на хранене и масажи, ще имат успешен ден и нови възможности за растеж и развитие.

Овните ще трябва да правят компромиси с колегите си и подчинените – вероятно ще им се наложи да се обърнат към партньорите си, от които да получат помощ в немалко кризисни ситуации.

Рибите да внимават да не изхарчат прекалено много пари, а Овните - да не ги загубят по невнимание.

Лъвовете ще имат успех в артистичните изяви, в спорта, любовта, хазарта, спекулативните начинания. Но те може да имат проблеми със служителите си.

Раците е добре да се занимават с подчинените си и с подизпълнителите по проектите им.

Хубав ден за Близнаците да подписват договори и да водят преговори със съдружници и бизнес партньори.

 


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във