Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 7 септември - Новолуние в Дева


Вторник, 7 септември - Новолуние в Дева


Години наред повечето астролози смятат, че ако се започне нещо на Новолуние, то задължително ще се увенчае с успех. Когато Новолунието е в Дева, ефектът е подсилен от енергията на съзвездието, а това означава повече усърдие и практичност. Това ще се усеща още три дни и ще доведе до раждането на нещо ново - идея, цел, навик.

Други астролози са на противоположното мнение и съветват никой да не започва нищо на Новолуние. Но енергиите на планетите влияят на всеки по различен начин, така че следете какво точно ви се случва Новолуние и го имайте предвид при следващото подобно явление.

Като цяло днес се очаква планетарната енергия да активира изобретателността ви, да ви зареди с вдъхновение, да засили желанието ви за работа, чувството ви за дълг, усърдието и точността. И всичко това ще ви осигури гарантиран успех.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Спонтанната природа на Овните ще засили творческата им енергия. Но е добре да се научат да броят до десет, преди да реагират на подхвърлени реплики, защото има риск да влязат в тежък конфликт с колеги.

За Телците денят ще е изключително успешен, ако избягват рутината и са последователни.

Близнаците трябва да внимават, когато общуват с началниците си – могат да останат погрешно разбрани. Трябва ясно и логично да аргументират желанията си.

Раците могат да бъдат възприети от близкото им обкръжение за твърде властни. Препоръчително е да си дадат сметка дали създават постоянно подобни усещания и да се опитат да се променят.

Лъвовете ще направят решаващи ходове в бизнеса си. Увереността им ще им помогне да се издигнат на ново ниво в работата си.

Девите ще се изпълнят с тъга, защото всичките им приоритети ще се смесят, а технически проблеми ще ги забавят. Препоръчително е да се отпуснат и да започнат да изпълняват ангажиментите си един по един.

Везните ще са пример за екипен играч. Ще водят важни срещи и преговори, които благодарение на тяхната дипломатичност и такт ще доведат до много добър краен резултат.

Скорпионите могат да станат обект на интриги и измами. Препоръчително е да останат фокусирани върху работата си и да приемат, че все пак живеят на земята, а не на небесата сред ангели.

Стрелците ще бъдат похвалени от висшестоящите за увереността им, енергията и издръжливостта. Най-накрая усилията им ще бъдат възнаградени и ще намерят парично изражение, а може дори да получат ваучери за почивка на красиво и зареждащо място, като Сейшелите, например.

Козирозите ще бъдат раздразнителни и дори най-обикновени неща ще могат да ги извадят извън релси. Добре е да се уверят, че изблиците им на гняв няма да им създадат проблеми с близките и колегите им, защото после дълго ще съжаляват.

Водолеите ще са заобиколени от завистливи бизнес партньори. Това може да доведе до драматични промени заради интриги. Добре е да имат предвид, че всяка тяхна стъпка се следи под лупа, а истинността на всяка тяхна дума се проверява.

Рибите могат да се почувстват неразбрани. Препоръчително е да не се разколебават, да останат твърдо стъпили на земята. Може да им се наложи да решат личен конфликт, който сега да им изглежда незначителен, но после да прерасне в Пуническа война.

Facebook logo
Бъдете с нас и във