Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 6 октомври – Денят на Марс

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 6 октомври - Денят на Марс – планетата на войните, битката, агресията, активността. Динамика, конфликти, напрежение, емоционална възбуда! Не предприемайте важни крачки в живота!

Сутринта от 7.17 часа – до 8.14 часа – е времето на Марс, който тази седмица е изострено ретрограден и в конфликт с три други мощни платени. При изгрева на Слънцето е най-подходящото време за концентрация, премисляне на важни неща от живота, претегляне на плюсовете и минусите. Неподходящ час за всичко останало, като пътувания, а особено за строителство и започване на ремонти. Опитайте да сдържате емоциите си особено в партньорските отношения, защото часът е с повишена конфликтност.

От 8.14 часа до 9.10 часа - напрегнат промеждутък, в който също не ви съветваме да правите нещо специално освен изпълнението на рутинните ви задължения. Ако може, си останете вкъщи и не се напрягайте. Да внимават хората, които имат проблеми с кръвното, защото за тях има риск. Правете нещо приятно и медитирайте. В този час, каквото и сериозно да вършите, ще е катастрофа или придружено с много напрежение.

От 9.10 часа до 10.06 часа - ще се наложи да направите избор - особено по отношение на емоционалното ви състояние и партньорските отношения. В това време не ви препоръчваме много да водите разговори, а да седнете, да помислите, да разтълкувате детайлите в ситуацията и да вземете нестандартно решение. Опитайте се да останете независими в решението си. Времето е подходящо за разработки в IT сферата, за бизнеса със здравословни храни, приготвени по нови технологии, и за дизайнерски проекти.

От 10.06 часа до 11.00 часа - ще трябва отново да избирате – между зоната на комфорта и зоната на победителя. Часът е благоприятен за изследователска дейност, анализи, учение. Бъдете методични  в своята работа и ще постигнете големи резултати. Не се оставяйте да ви спрат повърхностни обяснения, а се насочете към корена на проблема. В този час ще имате силна памет, включително и за детайли. Ще сте достатъчно адекватен, работоспособен, упорит, напорист в своята дейност, както и невероятно педантичен. Ще бъдете обективни в преценките си – за това анализирайте, но запазете изводите си за себе си, като не ги споделяйте с други хора. Това ще ви направи победител.

От 11.00 часа до 11.56 часа - ако правите презентации, обучения или държите изпит, няма да ви е лесно. Единственият начин да сте добър при тези дейности, е да се оставите на интуицията и на вътрешното си усещане. Не харчете пари и не давайте назаем.

От 11.56 часа до 12.54 часа - време за анализиране на разходите във фирмата и финансов анализ. Ревизирайте и проверете за какво давате пари, като периодът е подходящ да намерите решение за намаляване на разходите. Не изпадайте в емоционални драми.

От 12.54 часа до 13.52 часа - вижте се с хора от приятелския кръг и се вслушайте в тяхното мнение, за да си изясните обективната истина. Има риск да сте под нервно напрежение. Съветваме ви да не говорите излишно и да слушате. Не подписвайте прибързано договори, освен ако не са свързани с детективи и застрахователи. Ако сте на обяд, е препоръчително да пийнете нещо, за да се отпуснете. Добро време за търговия с алкохол и лекарства.

От 13.52 часа до 14.49 часа - избягвайте пътувания и не се изнервяйте. Времето не е подходящо за покупки на техника, пускане на реклами, обучения, търговия, особено ако тя е свързана с метални изделия. Козирозите ще бъдат свръхраздразнителни и ще искат на всяка цена да покажат кой командва, което ще провокира в тях агресия и провокиране на конфликти. Този час е особено неблагоприятен, ако сте решили да правите рискови инвестиции или да уреждате дела, свързани с движимо или недвижимо имущество.

От 14.49 часа до 15.43 часа - Везни и Козирози да овладеят егото си и да избягват важни решения. Близнаците да не критикуват и да не мамят. Времето е единствено подходящо за анализи, свързани с разходи, счетоводни сметки, наеми и кредити.

От 15.43 часа до 16.40 часа - ако трябва да изработите някакъв дизайнерски проект с помощта на компютърна програма, нещо свързано с диетичен режим на хранене, този промеждутък е благоприятен за това. Ще успеете адекватно да уловите всеки детайл. Същото важи и ако правите интериорен дизайн на жилище или се занимавате със земеделие, фитнес програми. Зодиите Овен и Козирог да не се напрягат много и да не доказват силата си. Онези от вас, които работят по научни разработки в сферата на медицината, ще имат успешни наблюдения в този час.

От 16.40 часа до 17.38 часа -избягвайте всички рискови инвестиции - особено свързаните със земя и земеделие. Не вземайте и не давайте пари на заем. По това време умът ви ще е особено креативен за нестандартни дейности. Скорпионите ще успеят да намерят решение и на най-заплетената ситуация. Телците да запазят спокойствие и да пазят с нервите си.

От 17.38 часа до 18.36 часа - може да похарчите пари за хранителни добавки, цветя, кристали, камъни и други предмети, които ще ви носят хармония и ще са свързани със земята. Най-добре е да ги поставите на работното си място или да ги подарите на някой от вашите служители или колеги. Не е удачно да търгувате или да правите реклама, ако сте в бизнеса с храни или с предмети от бита. В този промеждутък не е подходящо да водите или посещавате курсове.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във