Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 4 януари - Успехи за рекламиращите стоки


Вторник, 4 януари - Успехи за рекламиращите стоки


Този вторник наблюдаваме съвпад между Луната и Меркурий, който ще се отрази положително на начина ни на изразяване – и устно, и писмено. Това ще се усети най-вече от хората, работещи в сферата на рекламата на стоки и услуги. Ще бъде удоволствие човек да ги слуша. Същото важи и за сценаристите, писателите, поетите и журналистите. Важно е само да преодолеят мързела си.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще работят под силен стрес. Те от доста време очакват печалби от бизнеса си и търпението им вече започва да се изчерпва. Добре е да дадат още един шанс на бизнес партньорите си.

По отношение на финансовите си дела Телците ще се чувстват благословени. Дори и да преминават през финансова криза, те само ще спечелят от нея.

Възможно е днес Близнаците да не се представят добре в работата си, тъй като поради финансови причини няма да могат да разгърнат пълния си капацитет. Важно е да не се притесняват и да се опитат да работят за по-добър утрешен ден.

Раците няма да имат проблеми как да управляват парите си, защото днес ще бъдат особено прагматични. Ще спестят доста средства, които после ще могат да вложат в начинания, носещи им сериозни печалби.

Лъвовете ще имат усещането, че харчат повече, отколкото имат. Това не трябва да ги притеснява - предстоят им по-добри дни в бизнес сферата, в която се развиват.

Девите ще получат добри новини за кариерното си развитие, което ще има и финансови последици. Като цяло, този вторник се очертава да е един щастлив ден за тях по отношение контактите им с бизнес партньорите.

Везните днес трябва да проявят търпение – да не се отказват от стари акции, тъй като, ако изчакат няколко дни, могат срещу тях да получат добра цена. Също така е препоръчително да имат предвид да избягват да търсят нови инвестиции, тъй като те няма да им помогнат много за развитието на бизнеса им.

Скорпионите ще харчат с широки пръсти и няма да съжаляват. Ще им върви, ако вложат средствата си в закупуване на ново обзавеждане за дома или офиса.

Стрелците ще са великодушни и когато днес някой дойде при тях с молба за заем, няма да го върнат. Добрата новина е, че ще могат точно да преценят човека и ще си получат парите обратно.

Козирозите ще се радват на  резултатите от труда си от няколко години насам - той ще бъде богато възнаграден. Днес могат да планират нови бизнес стратегии.

Водолеите ще трябва да решават стари финансови проблеми. Въпреки различните трудности, които ще трябва да преодоляват, ще намерят начин да намалят разходите.

За Рибите е благоприятен ден за организиране на събирания и партита. Ще се чувстват удовлетворени и няма да имат финансови затруднения.

Facebook logo
Бъдете с нас и във