Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 28 юни - Нептун става ретрограден


Вторник, 28 юни - Нептун става ретрограден


Днес, 28 юни, планетата Нептун, която се асоциира с вдъхновение и медитация, ще стане ретроградна.

До 3 декември ще имате възможност да помислите за духовния си живот, който напоследък не се смята за приоритет. Въпреки това той е важен – когато пренебрегвате всякакви морални принципи, вероятно бързо ще постигнете успехи в сферата на материалното, но душата ви няма да се извисява, а ще пропада.

Тя ще отслабва и в един момент и тялото ви ще започне да се разболява. Тренирайте духа и тялото – започвайте деня с медитация – с благодарност за новия ден, който ви предстои.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес цял ден ще ви се струва, че съдбата ви изпраща изпитание след изпитание - само и само за да се откажете от целта си. Не го правете – борете се за нея. Струва си.

Телци, днес ще се чувствате неработоспособни. Причината - натрупалата се умора. Вземете си почивен ден.

Близнаци, днес не е нужно да избирате дълго какво първо да направите. Приоритетите не са толкова важни - направете работния си ден по-интересен, разнообразен и вълнуващ.

Раци, инвестирайте в по-добра работна среда. Поръчайте си елегантни вази или удобен диван.

Лъвове, днес онези от вас, които се занимават с реклама, ще бъдат особено доволни от резултатите от социалната кампания, с която ентусиазирано са се ангажирали.

Деви, днес ще сте изнервени без видима причина. Не тровете както вашия ден, така и този на хората, с които ще ви се наложи да работите. Нямате необходимост от допълнителни главоболия.

Везни, днес късметът е на ваша страна! Не пропускайте шанса в своята сфера – имате възможност за страхотно кариерно развитие – особено ако развивате бизнес в сферата на строителството.

Скорпиони, днес може да получите доста нелеп съвет по отношение на бизнеса си. Не бързайте да се присмивате на съветника си – по-добре помислете кой го праща и чии поръчки изпълнява.

Стрелци, може да ви се наложи да се справяте с кадрови проблеми. Доверете се на интуицията си, но съберете информация от различни източници, защото колкото повече научавате, толкова по-малка е вероятността да сгрешите.

Козирози, днес се опитайте да не демонстрирате недоволството си дори и да имате основания. Не бързайте да се карате с хората, които са ви ядосали – вероятно, след известно време, когато имате нужда, те ще са от малкото, които ще имат възможност да ви помогнат.

Водолеи, днес е добър ден за важни бизнес срещи. Можете да ги проведете в неформална обстановка. Това ще е не само много приятно, но и ще се отрази благоприятно на общата ви кауза.

Риби, ако днес не се откажете да бъдете вечният песимист и скептик, рискувате да загубите благоразположението на важен за вас човек. Радвайте се на всеки нов ден, защото започвате период, в който нищо няма да се повтори. Поглезете се със спа процедури или почивка на екзотичен остров.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във