Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 27 октомври – Марс е все още ретрограден

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 27 октомври, - Ден на Марс, който е все още ретрограден.

Представителите на зодия Овен ще имат спънки и трудности в бизнеса, като начинанията им могат да се забавят. Те могат да имат и неприятности с висшестоящи. От друга страна Козирозите и Овните могат да започнат нов бизнес - нещо, с което не са се занимавали до сега. Денят ще е благоприятен за хората от сферата на строителството и финансите, както и за тези, които имат инженерни професии или са политици.

Успех ще имате онези, чийто бизнес изисква енергия, независимост и смелост. В този ден много хора ще се дразнят от рутината и ще им е трудно да правят компромиси. Успехът ще е във ваши ръце, ако успеете да канализирате енергията си и сте търпеливи. Много хора ще са раздразнителни и ще избухват. Везните може да имат проблеми с партньорите си, които ще са по-нервни в този ден.

Добре е да сте дисциплинирани и да проявявате постоянство. Не се изнервяйте, ако не постигате незабавни резултати. Може да прекалявате в много неща и у вас да се прояви недоволство или възмущение. Трябва да сте сигурни, че добре сте се прицелили в постигането на целите си.

Добре е също да синхронизирате времето си - така ще постигнете повече успехи. И имайте предвид, че за всяко нещо си има време - необходима е по-голяма толерантност и способност да подчиняваме волята си на другите. Доста хора може да имат склонност да обиждат другите и това ще пречи на партньорските им отношения. 

Денят е подходящ за спортни инициативи, за развиване на бизнеса във военната индустрия.

Марс е в лоши аспекти с Юпитер, Сатурн и Плутон. Те ще са активни до края на годината и по света ще има недоволства, размирици, протести. Тези аспекти се отразяват като гневни изблици и насилнически прояви. Хората, които се занимават с политика, трябва да имат предвид, че обществото е изключително чувствително по отношение своите права, свободи и живот.

Успех ще имат тези, които работят в сферата на обслужването или помагат на други с дейността си. Успехи ще имат актьори, медици, моряци, хората в петролната индустрия.

Рибите и Раците могат да планират с леко сърце пътуванията си – те ще се реализират успешно. За тях денят е благоприятен за водене на съдебни дела, за извършване на банкови операции и за свършване на всякаква работа в държавната администрация.

Хубав ден за започване на лечебни процедури, които целят възстановяване на здравето. Най-хубавият час днес е от 11.15 часа до 12.05 часа, защото се управлява от Слънцето и е подходящ за всякакви начинания в най-различни сфери.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във