Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 27 април – Пълнолуние в знака на Скорпион

Наблюдаваме пълнолуние в знака на Скорпион. Днес Луната е в опозиция на Уран, което може да ни направи по-раздразнителни. Тя взаимодейства и със Сатурн, известен с това, че ни кара да се чувстваме депресирани.

Разбира се, нека не забравяме, че Луната в Скорпион предизвиква и повече страстни емоции. Ето защо мнозина ще пренебрегнат възможните промени в настроението си и ще оставят любовта да победи!

Скорпионът и Телецът бързо ще разсеят дебнещото ги лошо настроение. Примерът им ще последват Риби и Рак, Козирог и Дева.

Всички останали зодии също ще могат да се насладят на красиви преживявания в царството на Венера, ако се концентрират върху най-важното. А най-важното днес е в голяма степен да забравим за своята чувствителност, суета и бързина, с която решаваме, че сме обидени и наранени.

Скорпион в Луна означава страст, борбеност, упоритост, откритост и дълбок вътрешен живот. Свързва се обаче и с безмилостност, прекалена самоувереност и нетактичност. А ето на какво да обърнат внимание днес представителите на отделните зодии.

Представителите на Овен могат в максимална степен да се възползват от социалните си контакти. С лекота ще осъществяват връзки с други хора, които ще повлияят на разрастването на бизнеса им, а това ще им донесе финансови ползи.

Телците ще свършат прекрасна работа, ако си направят анализ на задълженията. Накратко – времето е много подходящо, ако са взели заем, да се опитат да го изплатят - на части или изцяло.

Близнаци ще бъдат доволни от това, което притежават. Вероятно ще са удовлетворени и от финансовото си състояние. Като цяло на финансовия фронт за тях денят ще бъде добър и ползотворен.

Представителите на зодия Рак днес ще искат да прекарат пълноценно времето си със семейството. Това е благоприятен период за организиране на семейни събирания. И за тях би било от полза да похарчат определени средства.

Подходящо време Лъвовете да се замислят сериозно по финансовите въпроси и да си направят сметка как използват авоарите си. За тях биха били от полза пътувания по работа на сравнително близки разстояния.

Девите ще бъдат много доволни от решенията, които са взели в миналото. Но и онова, което решат днес във финансов план, ще направи чудеса за тях. Нека не се страхуват да разширят финансовите си операции.

Везните ще осъзнаят, че парите, похарчени за имиджа им, винаги се изплащат. Те са в период, в който впечатлението, което оставят, свършва половината им работа.

Представителите на зодия Скорпион да внимават, защото вероятно ще имат големи разходи. Ще се окажат в ситуации, в които обикновено не си отварят лесно портфейлите, но днес ще искат да направят изключение.

Стрелците могат да спечелят финансови суми от неочаквани източници. Това ще ги въодушеви и вдъхнови за нови планове.

Бизнесмените сред представителите на Козирог също ще открият нови източници на доходи. Нека се съсредоточат повече върху поддържането на качеството на услугите или продуктите, които произвеждат. Сега е времето да започнат амбициозен проект.

Водолеите вероятно ще бъдат късметлии на финансовия фронт. Ще се стремят към постигането на дългосрочни цели и няма да се ограничават с такива, които могат да се осъществят и в краткосрочен план.

Рибите ще бъдат под финансов стрес. Ще се опитват да задоволят нуждите на другите, пренебрегвайки своите. Скъпи Риби, вие сте състрадателни, но не позволявайте на другите да приемат това ваше качество за даденост.

Facebook logo
Бъдете с нас и във