Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 26 юли – Внимавайте да не се превърнете във всезнайко


Вторник, 26 юли – Внимавайте да не се превърнете във всезнайко


Ъгълът между орбитите на Меркурий и Марс е 90 градуса. Заради това разположение на планетите ще сте с боен дух и в същото време ще имате усещането, че обстоятелствата ви притискат в ъгъла. Важно е да не прибързвате с взимането на решения, внимателно да премисляте всяка дума, която казвате.

Добре обмисляйте различните възможности, които ви се предлагат. И внимавайте при срещите си с всезнайковци и вие да не се превърнете в един от тях, защото те с право имат лош имидж. По-добре се разходете заедно сред природата. Отидете на място, откъдето се разкрива красива гледка, и благодарете на Вселената за всичко, за което се сетите.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, не си мислете, че грешките в миналото, няма да ви се отразят по никакъв начин в настоящето. Напротив, днес цял ден ще трябва да се справяте с последствията от свои стари недомислици. Не се ядосвайте – излишно е, а си вземете поука и не я забравяйте още утре!

Телци, прекарайте деня в максимално уединение. Нека нито приятелите, нито колегите ви знаят къде сте се усамотили – на някой бряг, с въдици и много стръв. Не мислете за работа - безполезно е, имате нужда от почивка и не можете да взимате трезви решения.

Близнаци, пазете се да не ви забъркат в интрига. Опитайте се и да не обръщате внимание на дребни дрязги и кавги. Заемете се с дългосрочни проекти, които сте отлагали от доста време насам.

Раци, днес бъдете готови да преминете през няколко нива на трудности и при никое не пропускайте шанса си за успех. Бъдете в точното време, на точното място и се пригответе психически, че ще трябва доста да потичате.

Лъвове, работете усилено за бъдещите си успехи. Възможно е да ви се наложи да направите големи финансови разходи за извънредни нужди – не го преживявайте, а се фокусирайте върху доброто изпълнение на ангажиментите си.

Деви, казват, че работата не е заек, за да избяга, но тъкмо днес е време да проверите тази народна мъдрост. Имате нужда от почивка – от презареждане на батериите, а и работата трябва да си отдъхне малко от вас.

Везни, днес онези от вас, които се занимават с изкуство – особено архитектите и дизайнерите – ще имат гениални идеи и с лекота ще могат да ги реализират.

Скорпиони, задъхвате се от работа, а купчината с документи върху бюрото ви става все по-голяма и по-голяма. Говорете с шефа си да разпредели по-добре задачите между вас и колегите ви. Все пак и те имат силни качества, с които могат да изстрелят компанията ви напред, а вас – пренатоварването – само ще ви изчерпи до краен предел.

Стрелци, днес ви предстои много важен и сериозен разговор, който отлагате от дълго време. Ще успеете много добре да се аргументирате и опонентите ви няма да имат друг избор, освен да се съгласят с вашето виждане за намирането на решение.

Козирози, онези от вас, които имат нужда от повишение, трябва да помислят за стратегията си. Възможно е в последно време да не показват толкова добри резултати, колкото преди. Важно е да не се отказват да се самоусъвършенстват.

Водолеи, наслаждавайте се на плодовете на труда си, а не сключвайте нови бизнес сделки. Не инвестирайте в начинания, където ви обещават много бърза възвръщаемост. Вслушвайте се в интуицията си.

Риби, въздържайте се да подписвате днес документи. По-добре проверете дали в договорите, които ще подписвате, са включени всички клаузи, които ще защитят интереса ви. Днес ще имате шанса да предотвратите сериозен проблем.

Facebook logo
Бъдете с нас и във