Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 24 август - Състрадание и чувствителност


Вторник, 24 август - Състрадание и чувствителност


Днес Луната и Нептун застават по такъв начин една спрямо друга, че засилват съчувствието, състраданието и готовността да разберете другите.

Въпреки това Нептун, носещ неслучайно името на бога на морето, ще размъти главата ви, ще притъпи сетивата ви и може да повлияе на засилването на вашата тревожност и уязвимост. Може да се почувствате неразбрани и да поискате да се оттеглите от даден ангажимент, защото всички около вас ви изнервят.

Друг ефект, който ще усетите от Нептун, ще е засилената интуиция и новите идеи. Днес ще е добър ден за архитекти, дизайнери, художници и изобретатели.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните да имат предвид, че днес е денят, в който могат да поставят началото на нов проект или инициатива. Ще останат мотивирани до нейния завършек, въпреки проблемите. Днес могат да направят нещо, което никога преди не са правили, – да измислят нов коктейл или шоколадови бонбони с карамел и мента.

Телците, които са на свободна практика, ще имат много възможности да спечелят сериозна сума и отново да отидат на море. Не бива да си позволяват да пропиляват различните възможности, които днес щедро ще им се предоставят от съдбата. Важно е да се подготвят внимателно за всяка среща.

За Близнаците е добър ден да увеличат финансовите си възможности и да помислят за нови вложения в печеливши идеи.

През първата половина на деня Раците ще се чувстват притеснени, че им убягва решението на заплетена загадка, но вечерта най-накрая ще са измислили най-разумното решение. Ако планират да пътуват по работа, днес е подходящото време да потеглят.

Лъвовете, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи. Ще намират най-точните решения и ще увличат другите с талантите си. Добре е да запазят ентусиазма си за решаването на трудни, но важни задачи.

Девите ще си партнират отлично с колегите си. В личния си живот ще се радват на подкрепата на близки и приятели. Могат обаче да имат някои финансови притеснения, чието отстраняване няма да зависи само от тях.

Везните, които чакат решения по съдебни спорове, днес най-накрая ще се поздравят с успех. Добре е да не се опияняват от него.

Скорпионите ще трябва да си напомнят многократно днес, че колкото повече успехи имат, толкова повече трябва да работят и да живеят като морален стожер. За тях би било добре да са по-твърди и  непоколебими.

Стрелците ще са хора на действието и решенията, които ще вземат в работата си, със сигурност ще им помогнат да спечелят добри пари. Днешната им упорита работа е добра инвестиция за утре.

Козирозите е добре да не се занимават с хазарт и да не участват в спекулативни сделки.

Водолеите ще са благодарни на съдбата за това, което притежават. Ще усетят, че чувството на благодарност увеличава увереността им и енергията, която влагат във всяко нещо, с което се захванат.

Рибите ще харчат с широка ръка, защото ще имат нужда от шопинг терапия. Макар и подобни разходи на емоционална основа да попадат в графата „неразумни“, крайният резултат ще е с положителен ефект.

Facebook logo
Бъдете с нас и във