Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 23 ноември - Силна подкрепа за необичайни идеи


Вторник, 23 ноември - Силна подкрепа за необичайни идеи


Този вторник - 23 ноември, Луната ще си взаимодейства с Уран, Венера, Марс и Нептун по начин, който ще благоприятства вашата решителност и смелост.

Ще получите силна подкрепа да развивате необичайните си идеи. Възползвайте се от възможностите, които ви се предлагат, но бъдете твърди.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните, които се занимават с недвижими имоти, ще имат успешен ден. Същото важи и за тези от тях, които работят от вкъщи.

Телците, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи. Други представители на зодията, които чакат съдебни решения, ще имат повод да почерпят, защото съдът ще се произнесе в тяхна полза.

Близнаците ще си партнират отлично с колегите. В личния си живот ще се радват на подкрепата на близки и приятели. Могат обаче да имат някои финансови притеснения, чието отстраняване няма да зависи само от тях.

Раците да бъдат внимателни в действията си на финансовия фронт, защото всяка тяхна стъпка ще се наблюдава. Добре е да се уверят, че ако заложат всичко на една карта, няма да загубят най-ценното, което имат.

Лъвовете ще работят усилено, макар и да са далеч от постигането на съвършенство. Ще искат да развиват творческите си планове, които в момента са само на хартия. Добре е да запазят положителната си нагласа към случващото се – само така - бавно, но сигурно, ще напредват към успеха.

Девите ще имат големи шансове да получат правото да управляват финансите на компанията, в която работят. Новите отговорности ще са дългосрочни.

Везните, заети в сферата на развлекателния бизнес, ще се почувстват изоставени. Това обаче не означава, че трябва да изпадат в униние. Препоръчително е да слушат вътрешния си глас и да се стремят и в този труден за тях период да изразят творческото си аз. Вечерта ще я прекарат с хора, които са в състояние да чуят музика в мълчанието им.

Скорпионите ще искат да постигнат максимални резултати с минимум усилия. Ще зависят изцяло от късмета си, а той днес може и да не е на тяхна страна. Напълно е възможно да се окаже, че разчитат най-големият мошеник да им свърши работата.

Стрелците, работещи в сферата на комуникациите, ще имат чувството, че денят им е песен. Възможно е обаче към кря на деня да бъдат изправени пред сериозно бизнес предизвикателство. Ако си дадат сметка кои са приоритетите им, лесно е намерят решение.

Козирозите ще са водени от инстинктите си. Но ако са добър слушател, ще разширят възможностите си за използване на различни финансови потоци.

Водолеите може и да не успеят да изпълнят в срок ангажиментите си. Не трябва обаче да си позволяват да се депресират. Щом работят отдадено, ще постигнат целите си.

Рибите ги очаква важно запознанство, в резултат на което ще сключат сериозна сделка с дългосрочни последици. Добре е обаче заради него да не пренебрегват други бизнес контакти.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във