Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 22 март – Бум на идеи сред финансистите


Вторник, 22 март – Бум на идеи сред финансистите


Днес благоприятното взаимодействие между Меркурий и Юпитер продължава. Умът ви ще работи на бързи обороти и вие ще бъдете изненадани от приятни емоции.

Ще имат успех работещите в онези сфери, свързани по някакъв начин с комуникации, финанси, продажби. Финансистите ще предлагат безброй идеи, а писателите с лекота ще измислят невероятни сюжети.

Но имайте предвид, че днес Марс и Уран са в квадрат, което може да ви направи нервни, разсеяни и тромави.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, ще бъдете обект на немалко критики. Добре е да не се засягате от тях, а да извлечете полза, след което хладнокръвно да следвате финансовите си планове.

Телци, днес ще сте във вихъра си – новият имидж, върху който работите от известно време, ще ви увеличи съмишлениците. Но не се стремете да ги впечатлявате, като харчите като за последно.

Близнаци, днес ще трябва да се примирите с действителността – няма да получите заемите, които искате. Имайте търпение – скоро ще се появят нови опции за изкарване на допълнителни доходи.

Раци, днес ще отчетете, че имате сериозни приходи, благодарение на упоритата си работа. Освен това ваши стари бизнес партньори ще ви поканят да се включите към нови доходоносни проекти.

Лъвове, днес ви очаква важен разговор с бизнес партньорите ви. През целия ден ще ви преследват натрапчиви мисли, че някой от тях ви е измамил. Намерете категорични доказателства и чак след това обвинявайте.

Деви, днес, каквото и да се случва, бъдете себе си. Не се вслушвайте в чужди съвети  – намерете своя път към решаването на проблемите и ще постигнете успех.

Везни, днес ще сте много взискателни. Но не мотивирайте колегите и подчинените си само с викове и крясъци. Рискувате неудържимия ви ентусиазъм да не доведе до нищо добро.

Скорпиони, денят е подходящ за сключване на договори за износ на луксозни коли. Не пропускайте възможността и вие да планирате покупката на подобно возило.

Стрелци, днес оставете лошото си настроение на закачалката у дома. В противен случай рискувате да създадете лошо първо впечатление пред важни потенциални партньори. Вечерта инвестирайте в изкуство – вложенията ще ви се възвърнат десетократно.

Козирози, днес си струва сериозно да помислите за разширяване на бизнеса си. Имате големи шансове да се разпрострете и на арабски пазари.

Водолеи, денят е благоприятен за обмисляне на бъдещи планове за кариерно развитие. Ако се насочите към управленски пост, днес е добре да обмислите кого ще поканите в екипа си.

Риби, днес ще ви хрумват страхотни идеи. Ако работите в сферата на финансите, може спокойно да давате съвети и на най-неуверените бизнесмени.

Facebook logo
Бъдете с нас и във