Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 21 септември - Пълнолуние в Риби вещае успешни преговори


Вторник, 21 септември - Пълнолуние в Риби вещае успешни преговори


Пълнолунието е в мечтателния знак на Рибите и това ще ви се отрази като изостряне на въображението и креативността ви. В същото време Слънцето е в Дева и е възможно да настъпят противопоставяния.

Причината е, че понякога разминаванията в позициите на Риби и Дева са сериозни - Рибите обикновено са идеалисти, а Девите са реалисти и често са настроени материалистично.

По време на пълнолуние по особен начин си даваме сметка, че и материалното, и стремежът към духовно извисяване и усъвършенстване са важни. Трябва, както съвестно да изпълняваме ежедневните си задължения, така и да защитаваме по-идеалистични каузи.

Този вторник между Меркурий и Юпитер се образува тригон – орбитите им ще са разположени на 120 градуса. Това може да ви се отрази като успех в бизнес преговорите особено в сферата на финансите.

Взаимодействието между двете планети ще засили положителните ви качества като красноречие, общителност и жажда за знания.

Днес може да вземете важни решения, ако сте учител, преподавател, журналист, сценарист или поет. Ще имат късмет и работещите в организации с идеална цел или заелите се с мащабни благотворителни акции.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодиакални знаци.

Овните, образно казано, ще имат усещането, че малките камъчета обръщат колата им. Дребни проблеми ще ги изваждат от равновесие. Препоръчително е да подходят творчески към проблемите и да се съсредоточат върху измислянето на иновация в работата – като се започне от машина за коктейли с шоколад и се стигне до нов кардиологичен софтуер.

Телците ще са изненадани от себе си – ще свършват работата си в срок по възможно най-лесния и бърз начин. Ще се чувстват благодарни на съдбата.

Близнаците е добре да подредят приоритетите си – очаква ги важна среща с потенциални бизнес партньори. Добра идея е да си сложат любимото бижу.

Раците няма да сбъркат, ако разчитат на интуицията си. Днес е идеален ден за изпълнение на нестандартни задачи, но не и за инвестиции в мащабен проект. Препоръчително е да изчакат – търпението им ще бъде възнаградено.

Лъвовете ще са силно разочаровани, защото няма да успеят навреме да приключат работата си. Важно е да не се отказват – ако продължат да работят усилено, ще постигнат желаните резултати и ще компенсират закъснението.

Девите ще си дадат сметка, че не използват потенциала си за смислени каузи. Това може да ги разстрои, дори депресира. Добре е да си припомнят какви цели са си поставили и да не спират да работят за тяхното постигане. Полезно би било да помислят за по-здравословна диета, за по-дълги разходки сред природата и по-удобен стол на работното място.

Везните ще бъдат похвалени за отдадената си работа и за важен морален избор, който са направили. Способността им да се справят с кризи и състрадателният им характер ще бъдат оценени по достойнство.

Скорпионите ще имат късмет с проектите, които ще започнат днес. Нито един провал няма да ги уплаши и ще са в настроение да пробват много нови неща.

Стрелците, които традиционно са като енергиен резервоар и непрестанен източник на оптимизъм, днес ще се чувстват изчерпани и това може да ги разстрои. Възможно е на работното място да възникне конфликт и да ги отклони от целта им. Добре е да не се разсейват, а да останат концентрирани в работата си.

Козирозите ще трябва да се подложат на мозъчна атака. Като цяло те обичат да взимат решения, но днес е възможно да не са сигурни в коя посока да поемат. Може да не поемат веднага рискове, а да оставят решенията за по-късната част на деня.

Водолеите ще имат успех при разговори с началници и висшестоящи. Ако решат да поискат увеличение на заплатата си, да имат предвид да поставят въпроса дипломатично – да попитат какво развитие ги очаква в кариерата и конкретно да посочат какви задачи изпълняват и как в последно време са усъвършенствали изпълнението им.

Рибите ще предлагат иновативни решения, но е възможно да възникнат обърквания в комуникацията им с колегите и да не успеят да представят по най-добрия начин идеите си и да не могат да ги реализират. Дилемата им ще бъде разрешена до няколко дни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във