Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 20 юли – Добри новини и вдъхновяващи иновации


Вторник, 20 юли – Добри новини и вдъхновяващи иновации


Планетите Меркурий и Уран са разположени на 60 градуса една спрямо друга. Това може да доведе до внезапни промени в комуникацията, но те ще бъдат положителни. Възможно е да получите нови предложения за работа. Добри идеи ще ви дадат хора - интелектуалци.

Този вторник бихте могли да решите стари проблеми, с които все още не сте успели да се справите, тъй като Уран стимулира новите идеи, които досега са ви липсвали. Днес може да откриете нещо ново, което досега е било скрито за вас, включително да се запознаете с интересни личности, които ще обогатят живота ви.

А ето какво да имат предвид отделните зодии.

Представителите на зодия Овен могат да очакват как авоарите им ще се увеличат, стига преди това да са направили съвместна инвестиция с бизнес партньор или приятел.

Телците няма да правят огромни разходи, защото през целия ден ще са притеснени за финансовото си състояние. Ако обаче на хоризонта се появи надежден бизнес партньор, могат и да рискуват.

Близнаците ще са потиснати, тъй като ще загубят контрол над паричните потоци в компанията, в която работят. Ако това не се промени, ще им се наложи да станат и по-пестеливи, и по-недоверчиви.

За Раците денят е многообещаващ по отношение на финансовите въпроси. Предишни инвестиции ще им донесат добра възвръщаемост. Ако напоследък се интересуват от фондовите пазари, то днес ще има защо да се похвалят за тази своя любознателност.

Лъвовете ще постигнат невероятни неща с вложенията, които ще направят днес. Резултатът няма да е незабавен – дори едва ли първоначално ще натрупат някакви дивиденти. Но бъдещето за тях е многообещаващо.

Представителите на зодия Дева ще следват строг финансов план, защото са в извънредно критична ситуация по отношение на приходите си.

На Везните ще се наложи да инвестират в здравето си. Но да не се притесняват – в най-лошия случай, ще трябва да покрият разходите за няколко дни престой в болница.

Скорпионите, които са състезатели по природа, ще се вдъхновят от чуждия напредък и сами ще започнат да печелят. Ще държат в тайна това, което са научили от чуждия опит, и не биха го споделили дори с човека, стимулирал въображението и амбициите им.

Стрелците ще имат големи харчове. Ще се опитат да контролират разходите си, но това само още повече ще ги изнерви и превърне в хора с много широки пръсти.

Представителите на зодия Козирог, които се занимават с бизнес, ще разширят мрежата си от контакти. Ще си дадат сметка, че добрите отношения се изплащат, така че съвсем правилно са се насочили към изграждането на нови бизнес сътрудничества.

Водолеите ще поставят солидна основа за увеличаването на бъдещите си доходи. Бизнесмените ще се стремят да отговорят на всички изисквания на клиентите си, но най-вече ще се фокусират върху качеството на продуктите и предлаганите услуги.

Рибите могат със замах да инвестират в недвижима собственост. Впоследствие, при продажбата й, ще спечелят много.

Facebook logo
Бъдете с нас и във