Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 2 ноември - Пазете се от прояви на арогантност


Вторник, 2 ноември - Пазете се от прояви на арогантност


Днес Меркурий е в квадрат с Плутон, което означава, че ъгълът между орбитите им е 90 градуса. Плутон ще въздейства върху Меркурий, като засили негативните му влияния, които ще усетим и върху себе си.

Има вероятност да сме обзети от натрапчиви мисли, а също и в действията си да сме арогантни и безпардонни. Много от нас няма да толерират различно от тяхното мнение, ще са твърде самоуверени и ще се отнасят към околните с пренебрежение и презрение.

През повечето време тези хора няма да си дават сметка как се държат, защото обикновено търсят грешките в останалите

Влиянието на Меркурий и Плутон няма да продължи дълго - вероятно един-два дни. Препоръчително е да сте по-сдържани, тъй като това ще ви държи на разстояние от старозаветния принцип „око за око - зъб за зъб“, гарантиращ противоборството и враждата между хората никога да няма край.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ги очакват добри новини, които може много да ги развеселят. Те ще са от типа – нова, много по-добра работа, сватба, сериозна печалба... Нека да дават най-доброто от себе си им стане навик – не след дълго той ще им се отплати стократно.

Телците ще са изключително фокусирани, тъй като им предстоят важни срещи с колеги и бизнес партньори. Тъй като знаят какво искат, те ще имат огромно предимство през останалите. Тези, които участват в съвместни предприятия, днес биха могли да получат неочаквани приходи. Денят е много благоприятен за тях и е препоръчително добре да го използват.

Близнаците ще се сблъскат с необичайни предизвикателства. Ще трябва да измислят нови тактики, които да доведат до положителни промени и резултати в работата им. Добре е да избягват всякаква конфронтация с хората, които живеят или работят. Препоръчително е днес във всяка една ситуация да запазят хладнокръвие.

Раците през целия ден ще се тормозят от проблеми в личния им живот. Ще трябва да използват уменията си, за да намалят напрежението в отношенията си с любимите хора. Вероятно ще осъзнаят, че трябва да се откажат от навика си да държат всичко под контрол, тъй като това е единственият изход от кашата, в която са се забъркали. Същото решение ще трябва да приложат и при бизнес контактите си.

Лъвовете дори и да имат крехки рамене, днес ще трябва да се превърнат в Атлас – да поемат многобройните си отговорности. Това може да изчерпи цялата им енергия. Но успокоителното е, че когато погледнат назад, ще са удовлетворени от добре свършената .работа. Това ще премахне целия стрес и ще ги подмлади. Да очакват приятна изненада, когато след дългия работен ден се върнат у дома.

Девата ще оцени колко важни са емоциите и чувствата, които влага в работата си. В същото време ще осъзнае и недостатъците си. Когато го направи, на преден план ще излезе неин неподозиран талант – ще се окаже, че тя може да бъде невероятен художник.

За Везните този вторник просто не е техният ден. Но няма смисъл да се тревожат – когато нещо не е добро, то не е непременно лошо. Във всеки случай, ако денят им е бил много стресиращ, добре е вечерта да я прекарат с човек, на когото имат доверие и с когото могат да обсъждат всякакви проблеми.

За Скорпионите е важно да не бягат от проблемите си, а да се научат да се справят с предизвикателствата и да търсят решения. Препоръчително е да спортуват и всички съвети, които получат на терена, да се опитат да ги приложат в работата си.

За Стрелците денят ще е решаващ. Има вероятност, притиснати от обстоятелствата, да бъдат принудени да вземат прибързани решения. Добре е да си направят разбор на ситуацията, като преценят дългосрочните последици от действията си, както върху себе си, така и върху хората около тях.

За Козирозите е много вероятно днес да срещнат човек, който ще бъде свързан с тях през целия им живот. За да си възстановят вътрешното равновесие, е добре да влязат в храм и за известно време да се опитат да не мислят за нищо. Като се приберат у дома, е добре да се поинтересуват малко повече от проблемите на другите членове на семейството.

Водолеите е добре да не се гневят точно днес – така или иначе ще получат куп глупави извинения за несвършена работа. Препоръчително е да се фокусират върху собствените си задачи, преди да помагат на другите.

Рибите ще бъдат натоварени с допълнителни отговорности, но това само трябва да ги радва заради доверието, което им се гласува. Макар и изтощителна, работата ще им донесе невероятно удовлетворение, а и натовареният им график няма да бъде в сила дълго време. По-късно през деня ги очаква приятна изненада.

Facebook logo
Бъдете с нас и във