Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 19 април – Съдбовна среща


Вторник, 19 април – Съдбовна среща


Днес разположението на Меркурий спрямо Уран може да се отрази благоприятно върху вдъхновението ви. В същото време орбитите на Уран и Венера образуват 60 градуса, което е знак, че може да срещнете интересна личност, със съдбовно влияние върху живота ви.

На пръв поглед дребни неща ще подобряват настроението ви. В духа на Венера ще сте по-приятелски настроени от обикновено.

През деня мнозина ще са изкушени да приветстват възторжено мисълта на Оскар Уайлд: „Да не правиш нищо е най-трудното занимание, което освен всичко друго изисква и най-мощно присъствие на духа“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, онова, което ще ви се случи днес, ще ви научи по-добре да разбирате околните и да намирате изход от заплетени ситуации. Житейският урок ще е безценен, макар и малцина от вас да го разберат веднага.

Телци, не изпадайте в депресия, давайки си сметка за напрегнатия си график. Успехът е пред вас! Така че с борбен дух се изправете срещу трудностите и скачайте в дълбокото!

Близнаци, днес ще се чувствате уморени – светът около вас ще ви се струва сив и скучен. Изберете цветовете в палитрата на желания от вас ден и така ще се откроят най-важните ви задачи за деня.

Раци, не се плашете от увеличаващата се купчина документи на бюрото ви – преодолейте мързела си и ако и това не помогне, обърнете се за помощ.

Лъвове, фокусирайте се върху нови иновационни проекти, а не толкова в реанимиране на стари практики. Бизнес партньорите ви ще оценят по достойнство подхода ви.

Деви, ще сте изненадани от лекотата, с която днес ще сключвате сделки, от които не сте имали особени очаквания. Просто дръжте зависещите от вас неща под контрол.

Везни, бизнес партньорите ви ще влязат в титанична схватка за вашето свободно време. Заложете на онези от тях, които ви обещават в замяна дългосрочни печалби.

Скорпиони, не завиждайте. Днес това чувство ще бъде особено разрушително за психиката ви, а и ще се отрази на печалбите на компанията ви. Ако смятате, че някой има по-голям късмет от вашия, замислете се каква цена е платил той за него.

Стрелци, бъдете готови за подвизи – заведете екипа, с който работите, на концерт, изложба или театър. Артистичният дух, с който ще се заредат, ще повлияе на добрите резултати на компанията ви.

Козирози, днес може да ви се наложи да се заемете с неприсъщи за вас дейности. Причината най-вероятно ще е приятел, изпаднал в нужда. Помогнете му дори и да не сте съвсем наясно как може това да стане.

Водолеи, днес е вашият ден. Ще спечелите бизнес партньорите си с всяко свое предложение. Но не спирайте дотук - продължавайте да надграждате успехите си.

Риби, не стойте на едно място – дори и да ви се струва, че въртите педалите на празен ход, всяко усилие, което извършите днес, ще има своето благоприятно влияние върху бизнеса ви.

Facebook logo
Бъдете с нас и във