Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 17 август – С рицарски дух в името на кауза


Вторник, 17 август – С рицарски дух в името на кауза


От вчера Венера е във Везни, поради което мнозина ще усетят силно желание да се посветят на някаква кауза. Ще искат да се борят самоотвержено и отдадено в името на ценностите си като истински рицари.

Животът ще ви изглежда като празник и ще използвате цялата си енергия да го направите такъв. Ще го изпълните с много музика, цветове, артистичност.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните няма да има сътресения на финансовия фронт. Притокът на свежи пари към тях няма да отговори на очакванията им и е добре да избягват всякакви рискове.

Телците началници е добре да се фокусират върху това, което правят членовете на екипа им. Има вероятност някой от тях да се опита да ги измами, така че трябва да са нащрек и да контролират емоциите си.

Близнаците трябва да се опитат да се откъснат от проблемите вкъщи и да се фокусират върху работата си, която ще е крайно изтощителна. Ще жонглират с многото отговорности, които са поели, но, колкото и сега да им изглежда невероятно, ще приключат успешно с изпълнението на задачите си.

Раците ще се чувстват приклещени между два големи камъка – хладният разум и емоциите. В такава ситуация много трудно ще взимат решения. Но ако имат подкрепа от бизнес партньорите си и всички заедно са привърженици на спазването на етичните правила, независимо от ситуацията, ще се поздравят с успехи.

За Лъвовете е препоръчително да избягват всякакви караници с началници. Тяхната непоколебимост може само да им създаде проблеми. Добре е да обръщат повече внимание на хората около тях и да ги слушат внимателно.

Девите са готови за промяна в професионален план. За да надградят бизнеса си, с лекота ще предлагат нестандартни идеи. Ако се вслушат в съветите на колегите си и на бизнес партньорите си и поработят върху някаква по-„средна“ концепция, имат по-големи шансове за успех.

Везните ще са притеснени от развитието на събитията около тях – основният проблем е, че имат големи проблеми с планирането и не харесват основните си бизнес партньори. Това може да се промени, ако организират семинар и се опитат да ги опознаят повече.

Скорпионите ще работят с бързи темпове и също с такава скорост ще индексират загуби. Но въпреки това ще предизвикват основно завист в околните и сякаш заради нея ще се справят с критичната ситуация

Стрелците ще се оплакват повече от обикновено - денят ще им се стори безинтересен. Нещата, които правят всеки ден с лекота, днес ще им отнемат много повече време от обикновено. Може дори да почувстват, че пилеят енергията си в безсмислени финансови операции. Това е само временно.

Козирозите ще са си поставили за цел най-накрая да приключат с една много тежка сделка. Заради това може да са готови да направят всичко за всички. Добре е да засилят самоконтрола си и да не се поддават на стреса.

Водолеите ще трябва да наемат още работна ръка, за да завършат задачите си в срок. Ще настояват за повече ефективност и ще залагат на контактите си с по-опитни от тях бизнес партньори.

Рибите няма да са в настроение да експериментират с нови бизнес модели. Ще искат да вървят по вече утъпкани пътеки и да не се ангажират прекалено много с иновации.

Facebook logo
Бъдете с нас и във