Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 14 септември – с повишено внимание за измами и лъжи


Вторник, 14 септември – с повишено внимание за измами и лъжи


Слънцето и Нептун са в опозиция – разположение, което ще оказва влияние в продължение на два дни. Възможни са неясноти и измами, тъй като Нептун се отразява негативно на ясната преценка и трезв поглед върху случващото се около нас. Също така по-трудно ще общуваме помежду си. Препоръчително е да не взимаме никакви важни решения през тези два дни.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

При Овните е възможно нарушаване на енергийния баланс на целия организъм. Задължително е да се насочите към някакво лечение, което да подобри общото състояние на организма ви и да повиши имунитета ви.

Телците ще реагират така, сякаш не се стремят към успех. Сякаш изобщо не ги интересува отговорът на въпроса дали са успешни в професията си или не. Но вътрешно ще се измъчват. Ако изглеждат напълно лишени от самолюбие, то знайте, че те просто много добре се прикриват и има опасност в някакъв момент това да се отрази зле на здравето им.

Близнаците е добре да бъдат хладнокръвни – има вероятност да имат големи разходи и трудно да намерят средства, с които да ги покрият.

Раците трябва да си записват всяка идея, която им хрумне. Ако са търпеливи и последователни, тяхното осъществяване в дългосрочен план ще им донесе сериозни приходи.

Лъвовете ще взимат прагматични решения, които ще се отразят положително на финансите им. Добре е да инвестират в логистични проекти.

За Девите е благоприятно време да обсъждат с бизнес партньорите си онези финансови аспекти от договореностите си, за които е в сила принципът „дяволът е в детайлите“.

Везните ще се водят от принципа – „Спестената стотинка е спечелена стотинка“. Няма да харчат импулсивно и това в дългосрочен план ще се отрази изключително добре на бизнеса им.

Скорпионите ще са особено словоохотливи – ще дават идеи и предложения на всички около себе си. Ако работят в сферата на туризма, ще спечелят нови ценни бизнес партньори.

За Стрелците денят обещава много предизвикателства – особено ако работят в сферата на развлекателната индустрия, всички ще искат да се конкурират с тях. Но всяка конкуренция е добре дошла за проектите им.

Козирозите ще са настроени изследователски. Няма да мислят за нищо друго освен за това как да разработят пестициди, които да не тровят „добрите“ насекоми.

За Водолеите е препоръчително да избягват всякакви конфликти с висшестоящите и с преките си началници. Да са по-малко критични и изискващи и да мислят повече за предстоящата си отпуска.

Рибите днес ще научат важен урок - че невинаги могат да спечелят, но поражението е сигурен начин да помъдреят, да се амбицират и след известно време да постигнат завиден успех.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във