Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 10 ноември – Луната е в знак Дева

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Вторник, 10 ноември – Луната е в знак Дева - денят е добър за анализи, подреждане на документи, оформяне на договори, почистване и промяна в начина на работа в офиса.


Днес Луната е в знак Дева – това означава, че благоприятното влияние на Луната ще се отрази върху по-високата степен на внимание към облеклото и външния вид, върху по-голямата ви любов към реда, деловия тон и чистоплътността, която на моменти може дори да изглежда прекалена. Представителите на знака Дева спазват различни ритуали, навици. В общуването са  притеснителни и се страхуват от напрежение и отрицателни емоции. Тази предпазливост е толкова силна, че са склонни да виждат проблеми дори там, където ги няма. Доста от хората ще се изолират от страх, свързан с вируса, но едновременно с това ще възпитат в себе си ред, чистота и грижа за здравето.

Успешни ще бъдат бизнеси, свързани с почистване, с дезинфекции, с диети и хранителни режими.

Хората остро ще реагират на дисонанс и дисхармония, като няма да го демонстрират излишно, но ще стават по-сдържани. Те ще реагират положително на топло отношение, но няма да търпят към себе си снизхождение. Възможни са студенина и хлад между хората, съмнения и критики.. Поведението на повечето от вас е много премерено, чувствата се изразяват хладно. Това означава предпазливост спрямо света и околната среда. Успех ще имат дейности, които са свързани с търговия, и производство на предпазни средства.

Денят е добър за анализи, подреждане на документи и оформяне на договори. Но все още не е добро време за започване на нов бизнес или на непознати досега начинания. Времето е подходящо за почистване и промяна в начина на работа в офиса и за засилване мерките за предпазване на персонала от зарази. Също така, ако работите онлайн, е добре да въведете и да разучите нови системи за такъв начин на работа и да ги тествате. Ако все още не сте минали на онлайн режим на работа, сега е време да се подготвите.

Днес не е подходящо време за консултации, особено с адвокати, служители на държавната администрация. Тъй като това е ден, в който емоциите ще ескалират, препоръчваме ви да се въздържате от преговори, спорове и да не подписвате договори, тъй като може да бъдете измамени или да станете жертва на самоизмама.

Ще има много работа за всички, заети в сферата на медицината. Днес Луната и Нептун, който отговаря за болници и вируси, правят много нехармоничен аспект. Много от хората ще имат проблеми, свързани с нарушения на вегетативната нервна система, които, от своя страна, ще водят до тежки психични състояния или изцяло ще рушат микрофлората на организма. В тънките черва могат да попаднат различни бактерии и да предизвикат вирусни заболявания, които да се настанят в кръвта или лимфата. Очакваме бум на алергиите, натравянията и инфекциите, които също идват от Нептун. Ако в хороскопа имате тежък аспект Луна - Нептун, то вие сте свръхчувствителни към подобни неща. Препоръчваме работа с психолози, йога, вслушване в църковни съвети. Съветът ни е да се пречистите, да не консумирате алкохол и опиати, да не прекалявате с храната.

Всяко взаимодействие ще бъде свързано с голяма чувствителност към околния свят. Луната - това са нашите преживявания и възприемане на това, което ни заобикаля. Затова аспектът дава много висока чувствителност към ситуациите в ежедневието. Човек силно усеща всичко случващо се около него. Налице е и зависимост от външни явления – климат, хора, случки. Нехармоничният аспект може да докара човек до разболяване - ако стане свидетел на нещо лошо, да го преболедува. Такава чувствителност към всичко е пряко свързана с психическото състояние.

Днес денят е успешен за актьори и за хора, работещи в телевизията. Но е добър и за пъклените намерения на измамниците.

Избягвайте агресията, заредете се, като се разхождате навън и извършвате различни духовни практики.


Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във