Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 10 август - Пазете се от нереалистични очаквания


Вторник, 10 август - Пазете се от нереалистични очаквания


Този вторник Венера се противопоставя на Нептун. Подобно разположение на планетите може да повлияе на така наречения конфликт между земната и божествената любов. Това може да се отрази като изкушение да поискате да се отдадете на нереалистични и прекалено идеалистични идеи, които, в крайна сметка, да не се осъществят и да ви изпълнят с разочарование.

Накратко - мечтайте, но този вторник, както и в сряда, не взимайте никакви важни решения. Нептун влияе на това да сме под силното влияние на илюзиите.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии: Овните с радост ще помагат на колеги и бизнес партньори – както със съвети, така и финансово. Възможно е дори да ударят едно рамо на конкуренцията. За тях обаче е добре да си правят сметката, най-вече когато става дума за финансова възвръщаемост на инвестициите и да не бъдат наивни.

Телците трябва да са особено внимателни, когато взимат решения, свързани с износ на стоки или фондови пазари. Препоръчително е да избягват хазартни дейности, в противен случай ще натрупат полезен, но много горчив опит.

За Близнаците е препоръчително да не са алчни и да се придържат към рутинните си ангажименти и задължения.

Раците могат спокойно да инвестират финансите си в различни правителствени схеми, тъй като те ще им гарантират повече стабилност и възвръщаемост. Като цяло денят обещава да е много благоприятен за тях най-вече по отношение на увеличаването на авоарите им.

За Лъвовете е важно да не забравят, че големи инвестиции се правят само с добре планирани действия и никакви импулсивни решения. Ако имат някакви притеснения, е добре да си възстановят вътрешното спокойствие, като си направят дребни подаръци - например си купят елегантни дрехи, които ще ги накарат да се чувстват „кралски“.

Представителите на зодия Дева ще положат неимоверни усилия, за да спестяват, но позициите на планетите са такива, че няма да имат шанса да попаднат в категорията на топ пестеливците. Не трябва да съжаляват много – просто са във фаза на разточителства, която няма да продължи дълго.

Везните е добре да изработят споразумение, на чиято основа най-накрая да стъпят взаимоотношенията им с партньорите в бизнеса. Тази стъпка е важна за тях, защото, макар и за спечелването на доверието им да трябва да се положат огромни усилия, те не трябва да губят вяра в другите – особено когато поемането на ангажименти е подкрепено с подписи.

За Скорпионите сега е идеалното време да започнат и втора работа. Като цяло денят е добър за взимане на решения, които ще повлияят на увеличаването на финансите им.

Стрелците ще са много ентусиазирани и няма да се притесняват да рискуват. В същото време всяко тяхно решение ще е взето след много размисъл и многократно разиграване на различни сценарии.

Козирозите могат да влязат в сериозни пререкания със свои близки или бизнес партньори по различни финансови въпроси. Препоръчително е да не отстъпват от позициите си, но да ги излагат аргументирано, което означава – хладнокръвно и с много доказателствени тези.

За Водолеите е препоръчително днес да инвестират само в произведения на изкуството. Ще получат сериозна възвръщаемост след години.

Рибите ще имат усещането, че около тях избухват десетки финансови мини. Но ще държат случващото се под контрол, заради което нямат основания да се притесняват.

Facebook logo
Бъдете с нас и във