Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 1 юни – Реалността като в криво огледало за влиятелните


Вторник, 1 юни – Влиятелните ще имат погрешни възприятия за реалността.


Юпитер е в Риби, а и Луната скоро ще навлезе в това съзвездие. Ефектът ще е положително влияние върху представителите на зодия Риби, а освен това и върху родените под знака на Рак, Скорпион, Телец и Козирог. Благоприятното въздействие на разположението на планетите ще се почувства и от зодиите Овен, Водолей, Лъв и Везни. По-малки шансове да им върви заради подреждането на звездите ще имат Дева, Близнаци и Стрелец. Но това изобщо не трябва да ги отказва да се възползват от възможностите, които ще имат този вторник. Препоръчително е обаче, ако са хазартни типове, да правят малки залози. Луната в Риби ще се отрази като проява на по-голяма услужливост, засилена интуиция, добро чувство за хумор и по-голяма чуваемост на медийните послания. В същото време хората с влияние днес погрешно ще възприемат реалността. А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще бъдат силно развълнувани, защото ще станат свидетели как се увеличават доходите им. Финансовите им притеснения и войни на нерви са вече в миналото. Само този факт е достатъчен денят им да е много ползотворен.

За Телците е препоръчително да се фокусират върху кариерата си, защото ги очакват много успехи. Но е добре да не разчитат, че друг ще инвестира в тях, а да вярват повече на собствените си способности.

На Близнаците ще им върви - ще успеят да увеличат състоянието си. Препоръчително е да отпразнуват финансовия си удар, защото така върху тях ще се изсипят още повече благословии за успех и напредък.

Раците ще бъдат притеснени от несъответствия във финансовите им планове. Но нека да не се отказват да търсят решение на проблемите и да не изпадат в депресия заради пробойните на финансовия фронт.

Лъвовете вероятно ще получат предпложения от партньори да започнат нов бизнес. Подобни идеи може да не ги запалят веднага, но е препоръчително да се отпуснат и да прекарат времето си в смислени занимания, като след това си позволят заслужена почивка, без притеснения на тема финанси.

Представителите на зодия Дева ще се радват, че денят им протича по план, но е вероятно да настъпят промени – и в бюджета им, и в позициите им по определени теми. Добре е да продължат да работят така, както са го правили досега, и да внесат някои корекции във финансовите си планове. Само така ще имат напредък.

Този вторник ще е успешен за онези представители на зодия Везни, които вярват, че, за да имат щастливи старини, най-важно е как планират финансите си, докато са в разцвета на силите си. Ето защо да не чакат повече, а да се захващат за работа.

Скорпионите ще спечелят, ако днес инвестират в средносрочни проекти. Ако нямат необходимите средства, е препоръчително да изтеглят кредит, да вземат назаем от приятел или да потърсят друг начин да уредят проблема, защото сега е моментът да правят инвестиции.

Стрелците днес ще имат успешни пътувания – макар и да им се сторят скъпи, много е вероятно в резултат на тях да увеличат доходите си, защото ще привлекат нови клиенти.

Козирозите ще са в добро настроение заради положителното развитие на финансовите им възможности. Ще успеят да реализират както краткосрочни, така и дългосрочни планове. Парите днес ще имат голямо значение за тях, но това не трябва да ги притеснява – дори и да им се струват малко, ще успеят да изпълнят задачите, които са им поставени.

Водолеите днес ще се чувстват като във ваканция – няма да извършват никакви финансови операции, но е добре и да не правят излишни харчове, защото в близко бъдеще ще имат неочаквани разходи.

За Рибите днес е подходящо време да отидат на място, което винаги са искали да посетят, и да се отпуснат. Могат да си позволят и да се поглезят – харчовете им няма да са фатални, а ще им създадат радост.

Facebook logo
Бъдете с нас и във