Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Вторник, 1 декември - Засилена интуиция и емоционална нестабилност

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Вторник, 1 декември - Засилена интуиция и емоционална нестабилност


Днес продължава влиянието на лунното затъмнение от 30 ноември.

Луната съвпада с фиксирана звезда Алдебаран: благоприятна за бизнес и вземане на кредити, но съществува опасност от природно бедствие. В същото време е благоприятно за решаване на битови и обществени въпроси.

Алдебаран в окото на бика предвещава богатство и отдаване на висока чест (особено по време на война). Той също така дава интелигентност, красноречие, непоклатимост, почтеност, популярност, смелост дори свирепост. Повлиява и върху склонността ни да предизвикваме скандали и крамола. Някои, заемащи отговорни длъжности, ще се радват на публични почести, ще придобиват власт и богатство чрез другите, но ползите от това рядко ще бъдат трайни и има и опасност от насилие и болести.

Алдебаран причинява постоянен стрес и безпокойство, но носи успех в печеленето на пари. Това прави хората неспокойни и буйни, винаги готови да изразят несъгласие и дори да вдигнат революция. Също така се приема, че Алдебаран разпалва умовете на хората, като ги вкарва в яростни разправии и е враг на тишината и мира.

Слънцето съвпада с фиксирана звезда Антарес, която се свързва с неискреност, чест и богатства, завършващи с позор и разруха, опасност от предателство, извършено или претърпяно насилие, треска и болест, наранявания на дясното око.

Антарес в Сърцето на Скорпиона влияе върху увеличаване на злонамереността и деструктивността. Има опасност от извършване на необмислени постъпки - разрушителни за самите извършители, които ще пострадат заради собствената си упоритост.

Антарес прави хората корави, войнствени и подли. Това е важна звезда за хората, занимаващи се с военно дело. Тя увеличава умствените и стратегическите способности, дава смелост и изостря стратегическото мислене.

Венера съвпада с фиксирана звезда Акрукс - Акрукс в Южния кръст дава справедливост, но мистериозност и на него често се обръща внимание в хороскопите на астролозите и окултистите.

На Акрукс се приписва интуиция, схващане на вътрешната природа на ближния, предпочитание към окултните изследвания, дарба за поглед в скритата страна на нещата, изобретателен ум и дълбоко религиозна природа, свързана с мистични и теософски интереси.

Венера е в съвпад с неподвижната звезда Алфека: Тя е благоприятна за любовни връзки, за създаване на ползотворни приятелства, за развиване на артистични и музикални вкусове.

Алфека в Северната корона дава чест, достойнство, поетични и артистични способности.

Уран, свързан с неподвижна звезда Хамал, влияе върху силните страсти и любовните проблеми. Също така увеличава склонността към следване на вредни навици, но и повлиява върху събирането на много приятели.

Хамал на челото на Овена причинява насилие, грубост, жестокост и може да доведе до извършване на умишлено престъпление.

Лунното затъмнение, което започна от 30 ноември 2020 г., е свързано с Венера срещу Уран, за да внесе несигурност в любовните отношения, а също и във финансите.

Провокира нервно напрежение и безпокойство, като балансът може да бъде възстановен чрез коригиране на реакциите при променящите се условия около нас. Несигурността ще ви принуди да се научите да търсите решение чрез нови начини за отслабване на напрежението.

Лунното затъмнение при пълнолунието през ноември 2020 г. активира две от най-интензивните фиксирани звезди. Луната с Алдебаран срещу Слънцето с Антарес усилва стреса и напрежението, създадени от планетарните аспекти.

Това е силно заредено лунно затъмнение с потенциал да причини разпадане, нервни сривове и финансови загуби. Това може да предизвика бунтове, анархия и революции.

Но с гъвкавост и адаптивност, лунното затъмнение от ноември 2020 г. може да донесе и вълнуващи възможности. Използването на вашата интуиция, за да се възползвате от променящите се условия, може да подобри любовния ви живот и финансите ви.

Лунното затъмнение през ноември 2020 г. е добро за творчество и окултна работа. Също така и за бизнес дейности, свързани с развлечения, красота, мода, бижута, изкуство и музика.

Лунното затъмнение при пълнолунието през ноември 2020 г. ще бъде видимо в голяма част от Европа, в голяма част от Азия, Австралия, Северна Америка, Южна Америка, Тихия океан, Атлантическия океан и Арктика.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във