Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 9 септември - изнервеност при Близнаците

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Сряда, 9 септември - Благоприятен ден за бизнес, свързан с транспорт, комуникации, търговия. Близнаците ще са нервни.


Сутринта от 7.00 часа до 8.04 часа е хубаво време за планиране на бизнес с партньори или за отправяне на път. Също е добър момент Близнаците и Везните да лансират рекламна кампания. Подходящ промеждутък за подготовка на документи.

От 8.04 часа до 9.08 часа - хубав час за посещение на банки и съдилища. Ако сте държавен служител, може да имате трудности в работата, които ще зависят предимно от началници и висшестоящи, а не от вас. Ако сте началник, то сега може да се наложи да вземете управленски решения.

От 9.08 часа до 10.16 часа – този час е подходящ за бизнес, свързан с организирането на спортни събития, с търговия със спортни стоки и детски артикули. За хората на властови позиции часът е добър за публични изяви в радио или телевизионния ефир. Представителите на знака Близнаци ще имат успешни пътувания.

От 10.16 часа до 11.20 часа – хората на властови позиции могат да променят рязко досегашните си виждания. В този час могат да излязат наяве скрити тайни. Но ако сте строител, е хубаво време за полагане основите на сграда и за начало на изкопни работи. Водолеите да са внимателни с парите, особено, ако работят с акцизни стоки или се занимават с фармацевтичен бизнес.

От 11.20 часа до 12.24 часа – този час е хубав за всякакви видове дейности, защото Слънцето го управлява. Ако ще започвате нещо, което искате да е дълготрайно и чиито плодове искате да събирате години наред, то това е най-благоприятният час. Хубаво време и за тези, които се занимават с грижи за здравето и предлагат СПА процедури, масажи, диети.

От 12.24 часа до 13.28 часа – време – подходящо за всичко, свързано с търговия, транспорт, пътувания, автомобили, техника. Хубав период Девите да работят с документи и да водят активна комуникация. При Телците могат да настъпят промени във финансовото им състояние, но те ще бъдат благоприятни. За тях този час е подходящ за уреждане на дела, свързани с колеги и подчинени.

От 13.28 часа до 14.32 часа – хубаво време за неща, свързани с много активност, енергия и борбен дух. Решенията, които взимате сега, може да не са съвсем обмислени, а плод на прекален ентусиазъм. Това обаче не трябва да притеснява Раците - техните решения ще бъдат добри и уместни. Ще имат успехи тези, които се занимават с недвижима собственост, с метали, руди, полезни изкопаеми.

От 14.32 часа до 15.36 часа – благоприятно време за водене на преговори, подписване на договори с партньори. Може също да променяте условията по вече сключени споразумения. Козирозите ще имат успех в партньорските отношения. Занимаващите се с право също ще имат успехи в новите си начинания.

От 15.36 часа до 16.40 часа – хубав час за дейности, свързани с подготовка за изпити. Може да приключите успешно работен проект. Сега началниците могат да изискат от вас повече усилия или да се заемете с нещо, което досега не сте правили и което ще ви затрудни. Като цяло новите начинания, започнати в този час, ще изискват повече време и пренастройка.

От 16.40 часа до 17.44 часа – подходящо време за тези, които се занимават с изкуство, финанси и особено с дейности, които се извършват в партньорство с други хора. Хубав час за тези, които се занимават с правни казуси. Скорпионите ще имат успехи в бизнес начинанията си. За Водолеите този час е подходящ за започване на нови, широкомащабни проекти.

От 17.44 часа до 18.48 часа – тези, които са инженери и се занимават със строителство, с ВиК, изкопни работи, ще имат успехи. Същото важи и за хората, развиващи политически проекти. Ще се наложи обаче поемане на нови и по-големи отговорности. В този час не е особено подходящо да контактувате с началници, защото те може и да не са твърде добронамерени към вас.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във