Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 9 декември - Търсете споделения опит при всяка възможност!

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Сряда, 9 декември - Търсете споделения опит при всяка възможност!


Тази сряда ще изпитате дълбока нужда да се харесате. Ще бъдете много вежливи и внимателни, ще разчитате особено на чара си. Това ще се дължи на факта, че емоционалното ви състояние ще зависи от одобрението на другите.

Като цяло ще има всеобщ стремеж към прояви на човечност. Повечето хора ще лекуват собственото си его чрез отношенията си с другите хора.

Възможни са промени в партньорските отношения, като Везните и Овните ще подхождат твърде емоционално към тези обрати.

Ще живеете за мига и в зависимост от развоя на събитията, ще търсите баланс.

Може да сте по-сговорчиви, но ако използвате влиянието на Луната във Везни в отрицателен аспект, може да бъдете прекалено капризни, непостоянни и критични.

Лесно ще се поддавате на ласкателства. Трябва да проявявате самоувереност и да съумявате да казвате „Не!”. Добре е да потиснете склонността си към мързел и флирт.

Може да ви липсва решителност в действията и да имате желание да постигате целите си единствено с помощта на дълги преговори, разговори, развиване на партньорските отношения. За това именно този ден е много подходящ.

Възможно е да разсъждавате по-емоционално от обикновено.

Денят е благоприятен за Козирозите и за техния бизнес. При тях всякакви промени в бизнеса ще донесат много успехи.

Везните ще имат успех при решаването на парични въпроси, включително при  отпускането на кредити, а също така и ако се занимават с търговски сделки, писане на художествени и публицистични текстове, реклама, маркетинг и подготовка на пътувания на къси разстояния.

Лъвовете ще имат успехи в сделки с недвижими имоти, а също така и в дейности в сферата на хазарта, финансовите спекулации, спорта и изкуството. Те обаче ще имат проблеми, както с хората, с които имат еднакви по тежест отговорности, така и с тези, които са им пряко подчинени. Някои от служителите им може да напуснат или да се наложи да бъдат освободени.

Рибите може да осъществят полезни и успешни промени в бизнеса си, може да го разширят, като и те самите израстват професионално.

Телците и Везните може да наложат някои финансови ограничения, за да се справят със създалата се кризисна ситуация.

Лъвовете, които се занимават с банки и финансови институции, ще имат успехи, макар че при тях може да има известни обърквания и несигурност. Всичко това ще се дължи на обстоятелства, които не зависят от тях самите, а от вътрешната или международна финансова политика.

Представителите на Стрелец може да изпитат силни страхове по отношение неясни перспективи как ще печелят от труда си, но притесненията им не са оправдани.

Този ден не е особено подходящ за теглене на кредити и за уреждане на въпроси, свързани с подобна услуга.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във