Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Сряда, 8 декември – Бунтарски дух срещу всичко и всеки


Сряда, 8 декември – Бунтарски дух срещу всичко и всеки


Днес енергийният Марс и свързваният със справедливостта Юпитер са в квадрат. Това означава, че ъгълът между орбитите им е 90 градуса. Ефектът от подобно разположение на планетите е, че има голяма вероятност отрицателните им влияния да излязат на преден план.

Мнозина ще са склонни да спорят – без значение за какво. Мнозина ще се бунтуват и негодуват.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните е подходящ момент да инвестират в по-рискови проекти, към които доскоро са имали по-предпазливо отношение. Но е задължително да разчитат на здравия си разум, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки положителните обстоятелства. В конкретния случай това означава, преди да започнат рисковия проект, да направят задълбочено проучване.

Телците трябва да внимават да не претърпят финансови загуби. Някои техни партньори ще се опитат да ги измамят. Препоръчително е да приемат със скептицизъм всякакви съвети. Някои от тях могат да са свързани с користни цели.

Близнаците ще се чувстват уморени и няма да искат да се гмурват в нови начинания. Добре е да се въздържат от амбициозни проекти. В момента нямат достатъчно силна воля, за да ги доведат докрай. Препоръчително е да изчакат по-добри времена.

Раците ще похарчат немалко средства за своите приятели, тъй като това ще ги направи щастливи. Могат да им купят някакво лакомство, да им организират парти.

Лъвовете може да се чувстват объркани, докато се осланят само на разума си, затова е добре да разчитат повече на интуицията и емоциите си. Това важи особено за финансовите въпроси, за които трябва да се вземат бързи решения.

Девите трябва да следват сърцето си – решенията, които ще вземат днес, ще се отразят положително върху финансите им.

Везните е добре да се консултират с финансови експерти. Може да им се наложи да поемат рискове, за които е добре да се уверят, че са разумни.

За Скорпионите е благоприятен ден да планират инвестиции на фондовата борса. Препоръчително е да избягват да правят бизнес с компании, които не са особено известни в своята област.

За Стрелците ще е в сила принципът: „Търпение – спасение“. Сега не е моментът да правят финансови трансакции, важно е да изчакат и да обмислят добра стратегия. По същия начин е препоръчително да се въздържат от покупки на имоти и автомобили.

Козирозите могат спокойно да разчитат на късмета си и да не се трудят особено усърдно. За тях ще е най-важно да постигнат резултат, заради което е възможно и да направят компромис с качеството.

Водолеите ще искат да бъдат перфекционисти във всичко, но в работата им ще настанат обърквания. За щастие, с напредването на деня, ще си възвърнат самочувствието и ще вземат правилните решения.

Рибите ще имат много идеи, но ще се затруднят от коя да започнат. В професионалния им живот ще настъпят промени, които ще се отразят и като по-добри отношения с началниците.

Facebook logo
Бъдете с нас и във